21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Άρης: Η πάσα του Λαρεντζάκη βρήκε… Μπαρτζώκα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, έκανε πάσα σε σημείο που δεν ήταν κανένας συμπαίκτης του και αυτή κατέληξε στον κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η ομάδα του Άρη βρισκόταν σε επίθεση στο ΣΕΦ, με τον Χάρελ να σημαδεύει για τρίποντο από την γωνία αλλά εντέλει να αστοχεί. Οι «ερυθρόλευκοι» βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Μίτρου Λόνγκ. Η μπάλα έφτασε στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, με εκείνον να προσπαθεί να κάνει πάσα – ασίστ σε κάποιον συμπαίκτη του. Αυτό που κατάφερε όμως επείχε λίγο από την πραγματικότητα με τον Έλληνα μπασκετμπολίστα να ήταν λίγο… άστοχος και την μπάλα να καταλήγει τελικά απευθείας εκτός παρκέ και συγκεκριμένα στα χέρια του προπονητή της ομάδας του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα.

Μάλλον αυτή, η άστοχη πάσα, εξόργισε λίγο τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος κοίταξε με… περίεργο ύφος προς τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και μετέπειτα πάσαρε την μπάλα στον διαιτητή. Το κοινό στο ΣΕΦ παρόλα αυτά χειροκρότησε την προσπάθεια του μπασκετμπολίστα με τον Μπαρτζώκα, να αντιδράει με αυτή την λάθος πάσα και στην συνέχεια να πηγαίνει προς την θέση του για να κάτσει.

Η λάθος πάσα, δεν στάθηκε όμως αιτία στο να χάσουν το ματς οι «ερυθρόλευκοι» μιας και το παιχνίδι βρισκόταν ακόμη στην αρχή αλλά και εκτός των άλλων στην συνέχεια κατάφεραν να «λυγίσουν» τον πολύ μαχητικό Άρη που «στάθηκε» όρθιος στο ΣΕΦ, και να πάρουν την νίκη με 85-77.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό