15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άλεκ Μπάλντουιν: Η πρώτη ανάρτησή του μετά την απόσυρση των κατηγοριών για την τραγωδία στο Rust

Ειδήσεις Ελλάδα

Αποσύρονται οι ποινικές κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια, που είχαν απαγγελθεί στον Άλεκ Μπάλντουιν για τον θανατηφόρο πυροβολισμό της Χαλίνα Χάτσινς στα στα γυρίσματα της ταινίας Rust τον Οκτώβριο του 2021.

15
SHARES

Mετά την απόφαση της Εισαγγελίας του Νέου Μεξικού να αποσύρει τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά του Αλεκ Μπάλντουιν (Alec Baldwin) για τον θανατηφόρο πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς (Halyna Hutchins) ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram εκφράζοντας την αγάπη του προς την σύζυγό του Χιλάρια η οποία του συμπαραστάθηκε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα.

«Οφείλω όλα όσα έχω σε αυτή τη γυναίκα», έγραψε ο Χολιγουντιανός σταρ στο προσωπικό του λογαριασμό δημοσιεύοντας παράλληλα μία κοινή τους φωτογραφία. Επίσης ευχαρίστησε τον δικηγόρο του Λουκ Νίκας.

Περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια ακόλουθοι μοιράστηκαν την τρυφερή ανάρτηση του Μπάλντουιν λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των δικηγόρων του. «Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόφαση να αποσυρθεί η δίωξη σε βάρος του Άλεκ Μπάλντουιν ενθαρρύνοντας τη διεξαγωγή της προβλεπόμενης διερεύνησης των γεγονότων και των συνθηκών που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό δυστύχημα», ανέφεραν οι δικηγόροι Λουκ Νίκας και Άλεξ Σπίρο.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη τον Οκτώβριο του 2021 όταν ο ηθοποιός πυροβόλησε με όπλο που αποτελούσε “prop” – «σκηνικό αντικείμενο» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας γουέστερν “Rust”, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Αλίνα Χάτσινς, αλλά και να τραυματιστεί ο 48χρονος σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα.

Το ράντσο κοντά στο Sante Fe, στο Νέο Μεξικό.Το Actors Studio και η τηλεόραση

Ο Άλεκ Μπάλντουιν γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1958 στη Νέα Υόρκη και ήταν ο μεγαλύτερος γιος της Κάρολ και του Αλεξάντερ, ενός δασκάλου κοινωνικών σπουδών και προπονητή αμερικάνικου ποδοσφαίρου στο Μπρούκλιν. Έχει ακόμη τρία αδέλφια, που είναι και αυτοί ηθοποιοί, αλλά και δυο ακόμη αδελφές. Μεγάλωσε ως Ρωμαιοκαθολικός, είναι ιρλανδικής, γαλλικής και αγγλικής καταγωγής, ενώ, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του και δούλεψε στο περίφημο Studio 54, έγινε δεκτός από το Actors Studio.

Πρώτη φορά πάτησε το θεατρικό σανίδι στο Μπρόντγουεϊ το 1986 και λίγο μετά πρωταγωνιστώντας στο περίφημο έργο του Τένεσι Ουίλιαμς «Λεωφορείον ο Πόθος» ως Κοβάλσκι, θα είναι υποψήφιος για Καλύτερος Ηθοποιός. Στο θέατρο δούλεψε αρκετά χρόνια, ενώ έκανε ιδιαίτερη επιτυχία και στην τηλεόραση, από την οποία βγάζει ίσως και τα περισσότερα χρήματα.

Η πορεία στο σινεμά

Το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το έκανε το 1987 σε έναν μικρό ρόλο στο φιλμ «Forever, Lulu», ενώ το 1988 θα παίξει στην τεράστια επιτυχία «Σκαθαροζούμης» του Τιμ Μπάρτον και στη συμπαθέστατη κομεντί «Εργαζόμενο Κορίτσι», δίπλα στους Χάρισον Φορντ, Μέλανι Γκρίφιθ, Σιγκούρνι Γουίβερ και τι σύμπτωση, με τον Κέβιν Σπέισι, που ακόμη να ξεμπλέξει με τα δικά του ερωτικά σκάνδαλα και τις δικές του δικαστικές περιπέτειες.

Συμμετέχοντας σε πολλές ταινίες, δεύτερους αλλά αξιόλογους ρόλους, θα έρθει και το φιλμ «The Getaway», που πρωταγωνίστησε μαζί με τη σύζυγό του Κιμ Μπάσιντζερ, ένα αποτυχημένο ριμέικ της ομότιτλης ταινίας με τον Στιβ ΜακΚουίν. Επίσης, θα παίξει στο εξαιρετικό δράμα «Glengarry Glen Ross», σε κείμενο του Ντέιβιντ Μάμετ, ενώ άγγιξε το κάτι παραπάνω όταν προτάθηκε για το Όσκαρ, με την ερμηνεία του στο δράμα «The Cooler», υποδυόμενος έναν τζογαδόρο.

Επίσης, στο βιογραφικό του περίοπτη θέση κρατούν και οι συμμετοχές του σε δυο ταινίες του Μάρτιν Σκορσέζε, στο βιογραφικό δράμα «The Aviator» και το γκανγκστερικό δράμα «Ο Πληροφοριοδότης». Πάντως, δεν χωρεί αμφισβήτηση ότι αποτελούσε εγγύηση ως καρατερίστας, για πολλούς σπουδαίους και αναγνωρισμένους σκηνοθέτες, όπως οι Γούντι Άλεν, Τζον Μακ Τίρναν, Τιμ Μπάρτον, Μάρτιν Σκορσέζε, Σπάικ Λι κα.

Σχετικές ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό