12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αυτοί είναι οι μνηστήρες για τον Ιωαννίδη, σύμφωνα με το calciomercato

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
05.04.2024 | 09:35

ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Η ιταλική ιστοσελίδα calciomercato παρουσίασε τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος έχει στρέψει τα βλέμματα πάνω του.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Ο φορ των πρασίνων χάρη στις επιδόσεις του έχει προσελκύσει αρκετά βλέμματα πάνω του.

Σύμφωνα με το ιταλικό Sky Sport, scouts της Λάτσιο βρέθηκαν την Τετάρτη (3/4) στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με την Ένωση για λογαριασμό του Ιωαννίδη, ο οποίος είναι υποψήφιος διάδοχος του Τσίρο Ιμόμπιλε.

Η είδηση αυτή σήκωσε συζήτηση στην Ιταλία. Μάλιστα, το calciomercato με δικό του δημοσίευμα παρουσίασε το ενδιαφέρον των λατσιάλι, όπως και ποιες άλλες ομάδες τον έχουν στο στόχαστρο.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως εκτός από την Λάτσιο, για τον Ιωαννίδη ενδιαφέρονται επίσης η Μπολόνια (εάν ο Ζίρκζε φύγει), η Στουτγκάρδη (αντί του Γκιρασί), η Σπόρτινγκ (για αντικαταστάτη του Γιόκερες), η Σεβίλλη, η Άιντραχτ, ενώ έχουν προστεθεί και τα ονόματα των Γουέστ Χαμ και Σέλτικ.

Στο παρελθόν οι Ιταλοί είχαν γράψει και για ενδιαφέρον της Αταλάντα. Θυμίζουμε ωστόσο, ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Ιωαννίδη στη Λεωφόρο για χρόνια ακόμη και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Κώστας Γουλής στην εκπομπή του SPORT24, Game Night, μέχρι τον Μάιο η διοίκηση θα του προσφέρει επέκταση μέχρι το 2028 με υπερδιπλάσιες απολαβές

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό