22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Το μεγαλύτερο φαβορί για την Εθνική Ιρλανδίας ο Πογέτ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σημαντικά τα νέα από εξωτερικό μιας και κάνουν πιο πιθανή από ποτέ, την αποχώρηση του Πογέτ από την Εθνική μας, με την παρουσία του να οδεύει προς Ιρλανδία μεριά. Δεν έχει περάσει μια ημέρα από τον βαρύ αποκλεισμό της «γαλανόλευκης» κόντρα στην Εθνική Γεωργίας, ένα γεγονός που αφήνει με την πικρία όλους τους Έλληνες για αυτή την πολύ σημαντική παρουσία μας αυτά τα δύο χρόνια, και μια πορεία που τελικά δυστυχώς δεν κατέληξε κάπου. 

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας Γκουστάβο Πογέτ, είχε δημιουργήσει έναν σύλλογο που μέσα σε αυτά τα  χρόνια είχε καταφέρει να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα αλλά και την ανοδική πορεία. Δυστυχώς, αυτό δεν ήρθε να κορυφωθεί με την πρόκριση στην Γερμανία και το Euro 2024. Η αλήθεια είναι ότι οι «σειρήνες» για την αποχώρηση του Ουρουγουανού τεχνικού, είχαν χτυπήσει από πολύ νωρίς και μάλιστα πριν τους κομβικούς αγώνες κόντρα στις χώρες των Καζακστάν και Γεωργία.

Ο αποκλεισμός όπως είναι λογικό ίσως να έφερε τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση μ το μέλλον του να διαγράφεται από πολύ νωρίς σε άλλη ομάδα και συγκεκριμένη σε άλλη εθνική. Οι ενημερώσεις από εξωτερικό και συγκεκριμένα από Ιρλανδία κάνουν λόγω για επικείμενη μεταφορά του και μάλιστα όντας ο βασικός υποψήφιος στην εθνική της χώρας, σύμφωνα μάλιστα και με τα τοπικά ΜΜΕ.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό