18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Κάποιοι δεν έμαθαν από τα λάθη τους και επενδύουν στην εργαλειοποίηση μιας τραγωδίας»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Το μόνο που τους νοιάζει είναι πώς θα στείλουν κάποιον φυλακή ή πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης».

Επίθεση στους πολιτικούς του αντιπάλους εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε συγκέντρωση στα Καλάβρυτα. Ο πρωθυπουργός τους κατηγόρησε ότι συνεχίζουν να επενδύουν στην τοξικότητα και την ένταση.

«Παρακολουθώ προβληματισμένος ότι η πολιτική αντιπαράθεση κινείται σε επίπεδο τοξικότητας και έντασης και κάποιοι δεν έμαθαν από τα λάθη τους και επενδύουν στην εργαλειοποίηση μιας τραγωδίας. Δεν έχουν να πουν τίποτα και επιμένουν να βουλιάζουν τον τόπο σε μια ατμόσφαιρα τοξικότητας και αχρείαστης έντασης», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρόσθεσε ότι τα ίδια έλεγαν και το 2023 και δεν έμαθαν. Διαβεβαίωσε ότι το ίδιο θα γίνει στις ευρωεκλογές και κάλεσε τους πολίτες να στείλουν μήνυμα ότι αυτή η κυβέρνηση είναι ισχυρή με λαϊκή νομιμοποίηση.

Αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Το μόνο που τους νοιάζει είναι πώς θα στείλουν κάποιον φυλακή ή πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης».

 

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε σήμερα το πρωί την επίσκεψή του στα Καλάβρυτα από το κτήμα των αμπελώνων της οινοποιίας Cavino, στην περιοχή του Μεγάλου Σπηλαίου

Στο κτήμα υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Θανάσης Παπαδόπουλος, ενώ μετά την ξενάγησή του στους αμπελώνες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την ιερά μονή του Μεγάλου Σπηλαίου, συνοδευόμενος από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στην ιερά μονή, όπου πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης των τοιχογραφιών του Καθολικού της ιεράς μονής.

φωτογραφιών: newsbeast.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό