14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λανσάρει σούπερ σέξι μαγιό βγαλμένα από τη δεκαετία του ’00

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια νέα σειρά φωτογραφιών στις οποίες πρωταγωνιστεί η ίδια ανήρτησε στο Instagram η Κιμ Καρντάσιαν για τη νέα της κολεξιόν με μαγιό της εταιρείας της Skims.

Η 43χρονη τηλεπερσόνα πήρε σέξι πόζες μπροστά στον φωτογραφικό φακό φορώντας ορισμένα από τα μαγιό της εταιρείας που θα κυκλοφορήσουν στις 17 Απριλίου.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες για την καμπάνια αυτή επελέγησαν μπικίνι και ολόσωμα με snakeskin αλλά και σε κόκκινο ή μαύρο χρώμα και κοψίματα που αναδεικνύουν τις καμπύλες της Καρντάσιαν.

Τις εντυπωσιακές φωτογραφίες με τα μαγιό της εταιρείας της Καρντάσιαν έβγαλε ο Βρετανός φωτογράφος Νικ Νάιτ με στόχο να απαθανατίσει την κολεξιόν με ένα στιλ που θα θυμίζει τις κλασσικές και avant-garde καμπάνιες τους από την δεκαετία του 2000, όπως είχε ανακοινώσει πριν από καιρό η Skims. Το styling επιμελήθηκε η Carine Roitfeld.

Η αναφορά της φωτογράφισης σε αυτή την εποχή λειτουργεί επίσης ως φόρος τιμής στο εμβληματικό στυλ της Kιμ, καθώς εμφανιζόταν στον κόσμο του Χόλιγουντ μαζί με την Πάρις Χίλτον.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό