19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης, καθώς και για τους συνέδρους, που θέλουν να παρακολουθήσουν τα διεθνή συνέδρια.

Το γεγονός τής χρονιάς για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 24 έως την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, στο Ζάππειο Μέγαρο, έχοντας για πρώτη φορά τριήμερη διάρκεια.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της ECDM Expo SE Europe είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο, είναι μία δωρεάν εγγραφή στη φόρμα επισκεπτών. Το δωρεάν εισιτήριο για την επίσκεψη στην έκθεση δεν εξασφαλίζει είσοδο στα συνέδρια.

Στο πλαίσιο της ECDM Expo SE Europe 2024, δύο μεγάλες συνεδριακές σκηνές θα φιλοξενήσουν δύο παράλληλα διήμερα συνέδρια, το διεθνές συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το διεθνές συνέδριο για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.

Δείτε τη θεματολογία και κλείστε το εισιτήριό σας για το Διήμερο Συνέδριο eCommerce εδώ και για το Διήμερο Συνέδριο Digital Marketing εδώ και εξασφαλίστε μειωμένη τιμή για το εισιτήριό σας, έως τις 22 Απριλίου.

Το κόστος του εισιτηρίου για τα διήμερα διεθνή συνέδρια είναι 225 ευρώ πλέον ΦΠΑ και εξασφαλίζει συμμετοχή και στις δύο ημέρες.Για όσους αγοράσουν το εισιτήριό τους σε μειωμένη τιμή “Early Bird” έως τις 22 Απριλίου, το κόστος διαμορφώνεται στα 180,65 ευρώ πλέον ΦΠΑ.Για τα μέλη του GR.EC.A και του iab Hellas προβλέπεται μειωμένο κόστος για το εισιτήριο, στα 180,65 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση των ομιλιών.

Στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνονται:

– Συμμετοχή και στις δύο ημέρες– Πρόσβαση στις παρουσιάσεις των ομιλητών– Δυνατότητα για Q&A με τους ομιλητές– 1 διάλειμμα για καφέ και σνακ κάθε ημέρα, στο χώρο της διοργάνωσης– Υλικό συνεδρίου (τσάντα συνεδρίου, στυλό, σημειωματάριο)– Μεταφραστική υπηρεσία (Αγγλικά <-> Ελληνικά)

Το επίσημο Website της eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για επισκέπτες και συμμετέχουσες εταιρείες, χορηγούς και εκθέτες, οι οποίες ανανεώνονται διαρκώς.

eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024

Χώρος διεξαγωγής: Ζάππειο Μέγαρο, ΑθήναΧρόνος διεξαγωγής: 24 – 26 Μαΐου 2024Ωράριο λειτουργίας έκθεσης: 11:00 – 20:00Ωράριο κεντρικών συνεδρίων: 12:00 – 18:00Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: www.ecdmexpo.comΔιοργάνωση: Verticom

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό