19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μία συμμαχία και μία υποψία φέρνουν ταραχή στον Σασμό & η Βασιλική βρίσκει το όπλο ενός φόνου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η απάντηση στο ερώτημα για το τι θα συμβεί στο μέλλον, δεν είναι μόνο η αγάπη. Είναι και η αλήθεια. Δύο ήρωες του Σασμού αποφασίζουν να την κρύψουν μία άλλη, βρίσκεται κοντά σε μία μεγάλη αποκάλυψη. Ακούς Μαθιό;

Ο Σασμός επιστρέφει σήμερα στην οθόνη μας, όπως και το Σάββατο και την Κυριακή με νέα επεισόδια, αναπληρώνοντας εκείνα που δεν είδαμε λόγω των έκτακτων ενημερωτικών εκπομπών για την τραγωδία των Τεμπών.

Σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες θα έχουμε ξεκαθαρίσματα. Θα έχουμε όμως και μία μη αναμενόμενη συμμαχία αλλά και μία αποκάλυψη για τον Μαθιό την οποία ούτε που φανταζόμασταν πως θα συμβεί. Κράτησε όμως αυτή την αποκάλυψη για τον επίλογο της δεύτερης σεζόν. Θα σου χρειαστεί.

https://www.instagram.com/p/Co5Er0SKXBrΠαύλος και Καλλιόπη γίνονται φίλοι για λίγο

Κάνοντας μία μικρή ανακεφαλαίωση στον Σασμό, είχαμε μείνει στο σημείο που ο Μαθιός κρυβόταν για να μην συλληφθεί για τον φόνο του Πάνου. Ο Αντώνης του πρότεινε ένα σχέδιο και την υλοποίησή του θα δούμε στην συνέχεια.

Θα τον συλλάβει αρχικά και θα ειδοποιήσει την Αμαλία να κερδίσει χρόνο για να βρει αν ο Ευθύμης βρίσκεται πίσω από την δολοφονία του συνεργάτη του και όχι ο Μαθιός ο οποίος τελικά λίγες μέρες μετά, αποφυλακίζεται.

https://www.instagram.com/p/CpShNAMo1GH

Όμως ο Σταματάκης έχει βάλει σκοπό, να ανακαλύψει για ποιο λόγο τον έχει στοχοποιήσει ο Ευθύμης – Δημήτρης Αλεξανδρής.

Δεν είναι όμως αυτό το πιο σοβαρό που θα μας απασχολήσει λίγο πριν τον ματωμένο γάμο του Αντώνη και της Μαρίνας.

Η σύμπραξη δύο αιώνιων εχθρών που αποκτούν κοινό σκοπό, θα μας προβληματίσει. Καλλιόπη και Παύλος κάνουν συμμαχία. Ναι, καλά άκουσες, συμμαχία.

Αποφασίζουν από κοινού ότι θα κάνουν τα αδύνατα – δυνατά (και πως θα ενημερώνει ο ένας τον άλλον για τις εξελίξεις), για να μην είναι ξανά μαζί ως ζευγάρι ο Αστέρης και η Αργυρώ που απροκάλυπτα πια δείχνουν σε όλους ότι δεν μπορούν να ζήσουν χώρια.

Αυτή η συμφωνία όμως θα «σπάσει» μετά την απόπειρα δολοφονίας του Αντώνη, γιατί αρχικά ο Παύλος θα θεωρήσει πως είναι έργο των Σταματάκηδων και εξοργιστεί ξανά με την Καλλιόπη.

Από την συμμαχία πάμε στην υποψία και στην μεγάλη αποκάλυψη.

https://www.instagram.com/p/Co__mlHow3k

Βασικά στην νύχτα της αποκάλυψης όπου μία ισχυρή καταιγίδα θα γκρεμίσει τον τοίχο στο σπίτι του βουνού όπου συχνά διαμένει ο Αστέρης και η Αργυρώ.

Και τι έγινε; Θα μου πεις. Θα γίνει όμως, γιατί εκεί βρίσκεται αν θυμάσα, κρυμμένο το όπλο με το οποίο σκότωσε ο Μαθιός τον Στεφανή.

Και σε μία από τις σπάνιες επισκέψεις της σε αυτό το σπίτι, η Βασιλική το βρίσκει. Φυσικά θα ζητήσει εξηγήσεις αλλά δεν θα πειστεί με τις δικαιολογίες του συζύγου της.

Ξέρει ότι για να έχει «χτίσει» κάποιος ένα όπλο στον τοίχο σημαίνει ότι αυτό έχει κάνει φόνο. Αυτή η υποψία θα συνεχίσει να βασανίζει την Βασιλική και θα την ανασύρει από την μνήμη της αρκετά αργότερα.

Γιατί η δεύτερη σεζόν θα κλείσει με το γνωστό θέμα του Μαθιού. Μην φανταστείς όμως ότι θα συλληφθεί για αυτό τον φόνο. Έχουμε πολύ μέλλον ακόμη.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό