16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τα δωρεάν games για τον επόμενο μήνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Sony ανακοίνωσε το επόμενο πακέτο δωρεάν παιχνιδιών για τους συνδρομητές του PlayStation Plus για το μήνα Απρίλιο. Οι συνδρομητές του PS Plus Essential θα μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν τα ακόλουθα τρία παιχνίδια: Immortals of Aveum, Minecraft Legends και Skul: The Hero Slayer. Και τα τρία παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα από τις 2 Απριλίου.

Το Immortals of Aveum κυκλοφόρησε πέρυσι και δυστυχώς αγνοήθηκε ανάμεσα στις πολλές άλλες εξαιρετικές κυκλοφορίες του 2023. Μια μεγάλη και σαρωτική ιστορία με επίλεκτους μάγους που ενώνονται για να σώσουν τον κόσμο, αυτό το παιχνίδι σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε τις μυστικές δυνάμεις μέσα από τον σχεδιασμό first-person magic-shooting. Διαθέτει επίσης έναν πολύ δυναμικό single-player, ένα σπουδαίο καστ για να αλληλεπιδράσετε και έναν συναρπαστικό κόσμο για να εξερευνήσετε καθώς βελτιώνετε το στυλ παιχνιδιού σας σε τρεις δυνάμεις μαγείας και μεταμορφώνεστε σιγά σιγά στον πανίσχυρο Triarch Magnus.

Το Minecraft Legends είναι ένα απολαυστικό spin-off από το κύριο παιχνίδι, που ανταλλάσσει τον open-world σχεδιασμό του με μια προσέγγιση action-strategy. Με τα Piglins να προελαύνουν, είναι στο χέρι σας να δημιουργήσετε συμμαχίες με νέους φίλους, να οδηγήσετε τις δυνάμεις σας στη μάχη και να υπερασπιστείτε τον Overworld από μια σκοτεινή απειλή. Για μια επιπλέον πρόκληση, μπορείτε να αναμετρηθείτε με τους φίλους σας στη μάχη ή να συνεργαστείτε μαζί τους για να εξουδετερώσετε ύπουλους αντιπάλους στους οχυρωμένους οικισμούς τους.

Το τρίτο παιχνίδι που θα είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές του PS Plus για τον επόμενο μήνα είναι το Skul: The Hero Slayer. Ως ο ταπεινός σκελετός Skul, είναι στο χέρι σας να δώσετε τη μάχη σε μια ομάδα ηρωικών τυχοδιωκτών, αφού επιτέθηκαν στον βασιλιά των δαιμόνων και φυλάκισαν όλους τους φίλους σας. Πρόκειται για ένα ιδιόρρυθμο 2D action-platformer με πλούσια γραφικά pixel art και ρευστό σύστημα μάχης, καθώς και έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο χάρτη που μπορείτε να εξερευνήσετε. Υπάρχει ένα μοναδικό οπλοστάσιο όπλων και ικανοτήτων που μπορείτε να ξεκλειδώσετε στο παιχνίδι, επιτρέποντάς σας να ανακατέψετε τα πράγματα και να χρησιμοποιήσετε εντυπωσιακές σκελετικές ικανότητες που θα σας βοηθήσουν στην προσπάθειά σας.

[Sony]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό