25.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Αυτός είναι ο λόγος που ξεκίνησα να παίζω καλύτερα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την τρίτη του διαδοχική νίκη στα play off του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-1 της Λαμίας και πλέον είναι στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας. Για ένα ακόμη ματς, ο  Μπερνάρ ήταν… μαγικός και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας του με δύο γκολ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έκανε το δικό του σχόλιο τόσο για το τρίποντο επί της Λαμίας, όσο για τον Φατίχ Τερίμ που τον στηρίζει, αλλά και τον κόσμο του Παναθηναϊκού που τον αποθέωσε την ώρα που έγινε αλλαγή.

Διαβάστε όσα είπε:

«Έχω δύο συναισθήματα σήμερα. Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Μιλήσαμε για το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι αυτό για το πρωτάθλημα, είχαμε μερικά προβλήματα μέσα στο ματς, αλλά τελικά βρήκαμε τον καλύτερο τρόπο για να ολοκληρώσουμε την αναμέτρηση. Το πιο σημαντικό σήμερα δεν ήταν το ποιος, αλλά ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς.

«Δεν μπορώ να πω ότι συμβαίνει συνέχεια, αλλά πιστεύω ότι στα τελευταία αυτά παιχνίδια, εκτός του Άρη, δεν ξεκινάμε όντας σε εγρήγορση, δεν ξεκινάμε με την συγκέντρωσή μας στο 100%. Το λάθος είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο, εμείς απλά πρέπει να το αξιολογήσουμε και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κι αυτό είναι που κάναμε.

Συνέβη απόψε με τον “Κώτσι”, αλλά μπορεί να συμβεί με τον οποιοδήποτε και είμαστε εδώ να σταθούμε στο πλευρό του κάθε φορά, επειδή όλοι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα και τον στόχο του πρωταθλήματος».

Για την τρομερή του αγωνιστική άνοδο και τον Τερίμ: «Μιλούσα με το σταφ και τους συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια γι’ αυτό. Είναι δύσκολο να βρω τον λόγο. Μπορώ να πω ότι πριν έρθω εδώ μιλούσα με τον Χρήστο (Κόντη) και τον Γιοβάνοβιτς και έλεγαν ότι προσπαθούσαν να βρουν έναν τύπου να παίζει στο Νο. 10, αλλά στην δεξιά πλευρά. Τους είπα ότι ποτέ δεν έπαιζα στην θέση αυτή, φυσικά είχα αγωνιστεί κάποιες φορές στα δεξιά, αλλά όλη μου τη ζωή, σε όλη μου την καριέρα έπαιζα στην αριστερή πλευρά.

Με τον Τερίμ άρχισα να παίζω στην θέση μου και προσπαθούσα να σκοράρω περισσότερο και να δίνω ασίστ. Αυτός νομίζω πως είναι ο λόγος που ξεκίνησα να παίζω καλύτερα, που άρχισα να σκοράρω περισσότερο και να δίνω πιο πολλές ασίστ. Αλλά είμαι τόσο χαρούμενος. Είμαι χαρούμενος για τα δύο γκολ, αλλά δεν είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία που έχασα, είναι η τρίτη φορά που χάνω μία τέτοια ευκαιρία. Όπως είπα πριν δεν μπορώ να αλλάξω το παρελθόν, δεν μπορώ τα παρατήσω, πρέπει να βελτιώσω το παιχνίδι μου και να βρω άλλους τρόπους για να μην χάνω τις τελικές αυτές».

Για την αποθέωση του κόσμου: «Ήταν ένα ευχαριστώ από μέρος μου, επειδή όταν έχασα την πρώτη ευκαιρία, εκείνοι άρχισαν να φωνάζουν για μένα ενώ εγώ ήμουν απογοητευμένος με την φάση που σπατάλησα. Αλλά μπορώ να πω ευχαριστώ για την συμπεριφορά που είχαν απέναντί μου για όλη την διάρκεια του αγώνα, από την στιγμή που έφτασα στο γήπεδο. Αισθάνομαι τόσο καλά και προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για κείνους και να δίνω κάθε μέρα, κάθε φορά σε κάθε παιχνίδι το 100%».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό