18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Μιλάμε για έναν επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3, ο οποίος θα έχει ωστόσο 8GB RAM.

Η βάση δεδομένων Geekbench δεν αναφέρει τη συσκευή με το όνομα, αλλά από τη στιγμή που το περσινό Z Flip 5 είχε αριθμό μοντέλου SM-F731U, είναι αρκετά προφανές τι σημαίνει η ονομασία SM-F741U. Ακόμα, επειδή το συγκεκριμένο πρωτότυπο Z Flip 6 διαθέτει 8 GB RAM, αυτό δεν σημαίνει ότι η Samsung δεν σχεδιάζει επίσης διαμόρφωση 12 GB. Τα πάντα είναι υποθέσεις.

Το Galaxy Z Flip 6 θα διαθέτει έναν υπερσύγχρονο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη. Αυτό που είναι συναρπαστικό είναι ότι, ακόμη και με το υποτιθέμενο ημιτελές λογισμικό Android 14, αυτή η μονάδα SM-F741U κατάφερε να λάβει σημαντικά υψηλότερη βαθμολογία Vulkan από το Z Flip 5, ενώ ταυτόχρονα αποδυναμώνει το S24 Ultra στις θεωρητικές αυτές επιδόσεις.

Όσο για το αν θα υπάρξει παραλλαγή Exynos, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτές τις πρόσφατες φήμες για διαχωρισμό επεξεργαστών τύπου Galaxy S για διαφορετικές περιοχές.

Ωστόσο, το εσωτερικό Exynos 2400 SoC της Samsung δεν είναι πολύ πιο αργό από το θηρίο Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm, επομένως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μπορείτε να διακρίνετε τη διαφορά μεταξύ των δύο πιθανών μοντέλων Galaxy Z Fold 6 στην απόδοση σε χρήση στην πραγματική ζωή.

Από την άλλη, από άποψη αντίληψης, μάλλον θα είναι πολύ δύσκολο για τη Samsung να πείσει τους υποψήφιους αγοραστές του Galaxy Z Flip 6 ότι το νέο τηλέφωνο είναι μια πραγματική και σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το Z Flip 5 με τσιπ Exynos και αμετάβλητη επιλογή βάσης RAM.

Αυτό θα γίνει ακόμα πιο δύσκολο λόγω της ίδιας σχεδίασης που φέρεται να έχει αλλά και των αμετάβλητων ταχυτήτων φόρτισης. Ευτυχώς, η Samsung σχεδιάζει να αυξήσει τη χωρητικότητα της μπαταρίας από 3.700 σε περίπου 4.000 mAh και πιθανότατα θα αναβαθμίσει τουλάχιστον μία από τις δύο κάμερες των 12 MP στο πίσω μέρος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό