21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Σόκαρε» τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ η Κρίσταλ Πάλας και ο τίτλος… απομακρύνεται

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα προβλήματα στην άμυνα της Λίβερπουλ «χτύπησαν» ξανά την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και αυτή τη φορά το αποτέλεσμα ήταν… σοκαριστικό. Οι «reds» υποδέχθηκαν την Κρίσταλ Πάλας στο Άνφιλντ για την 32η αγωνιστική και οι Λονδρέζοι κατάφεραν να πάρουν μία σπουδαία νίκη με 1-0.

Από το 14′ η Πάλας ήταν μπροστά στο σκορ χάρις σε γκολ του Έζε, όμως οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η Λίβερπουλ είναι πλέον στο -2 από την κορυφή και τη Μάντσεστερ Σίτι και αν η Άρσεναλ επικρατήσει της Άστον Βίλα, τότε οι «reds» θα είναι στο -3.

Το ματς:

Η Λίβερπουλ για ένα ακόμη ματς στο Άνφιλντ δεν ξεκίνησε καλά και όπως και στα προηγούμενα ματς της, την… πλήρωσε ξανά. Η Κρίσταλ Πάλας έκανε μία πολύ γρήγορη επίθεση, ο Έζε βρέθηκε μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1 στο 14′ μετά από ασίστ του Μίτσελ.

Οι «reds» δεν έδειξαν καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, αν και πίεσαν να βρουν ένα γκολ ισοφάρισης, ωστόσο οι Λονδρέζοι, ήταν εξαιρετικά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους προβάδισμα.

Το δεύτερο μέρος: 

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κυνηγούσε για μία ακόμη φορά την ανατροπή. Πολλές ευκαιρίες (μεγάλες αρκετές εξ αυτών), ωστόσο ο Χέντερσον δεν είχε σκοπό να δει την εστία του να παραβιάζεται. Η Κρίσταλ Πάλας, κάνοντας το τέλειο ματς αμυντικά, κατάφερε να κρατήσει αυτό το 1-0 και πανηγύρισε μία ασύλληπτη νίκη στο Άνφιλντ.

Με αυτή την ήττα η Λίβερπουλ χάνει έδαφος από τη μάχη του τίτλου και τα πράγματα μοιάζουν αρκετά δύσκολα για τους «reds» όσον αφορά τον μεγάλο τους στόχο στη σεζόν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό