20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Κρίνει αν η κυρία Καινούργιου είναι έξυπνη ή χαζή; Ντροπή»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Έβριζε τη Μιμή Ντενίση, την έλεγε ατάλαντη, χαζή και μετά την έπαιρνε τηλέφωνο, για να κάνουν επιχείρηση μαζί. Κάποια πράγματα κάτι λένε για τους ανθρώπους»

Με αφορμή το σχόλιο που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος για τη νοημοσύνη της Κατερίνας Καινούργιου, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε με ιδιαίτερη αυστηρότητα για τον γνωστό δημιουργό και ηθοποιό.

«Τον άκουσα πριν από μία εβδομάδα περίπου να μιλάει για κατινίστικα πρωινά και ενέπλεξε κι εμένα. Γυρίζει και κρίνει, αν η κυρία Καινούργιου είναι έξυπνη ή χαζή. Για μένα το θέμα δεν είναι αν ο κ. Τσαγκρίδης τα είχε με την κ. Καινούργιου και στη συνέχεια τον γνώρισε στην κ. Μπάρκα και 10 μήνες μετά η κ. Μπάρκα τα έχει με τον κ. Τσαγκρίδη. Αυτό, παρότι είναι περίεργο, μπορεί να συμβεί και συνέβη και άσε να το βιώσουν οι πρωταγωνιστές. Για μένα το περίεργο είναι. που ένας άνθρωπος που κρατάει τη σημαία της πολιτικής ορθότητας, βγαίνει και με αφορμή ένα ερωτικό γαϊτανακι, βγαίνει και κάνει σχόλιο περί χαζομάρας ή εξυπνάδας της μίας κυρίας.

«Αν είναι τηλεκατινίστικα τα πρωινά, αυτό αφήνω τον κόσμο να κρίνει τι είναι. Αυτό είναι ντροπή! Και έτσι λειτουργούσε πάντα ο κ. Λαζόπουλος. Απλώς, τότε τον φοβόσασταν όλοι και γελούσατε όλοι», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας. Συνέχισε δε την επίθεσή του στον Λάκη Λαζόπουλο, λέγοντας: «Έβριζε τη Μιμή Ντενίση, την έλεγε ατάλαντη, χαζή και μετά την έπαιρνε τηλέφωνο, για να κάνουν επιχείρηση μαζί. Κάποια πράγματα κάτι λένε για τους ανθρώπους».

«Σας άρεσε εσάς που υπαινίχθηκε ότι η κ. Καινούργιου δεν είναι ξύπνια και αν έχει μυαλό, αν είναι στενόμυαλη ή στο πλαίσιο της σάτιρας μπορούμε να προσβάλουμε ανθρώπους;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας κλείνοντας το θέμα.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό