20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Υπ. Ναυτιλίας: Fake news οι κοινές ελληνοτουρκικές περιπολίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα δημοσιεύματα για κοινές ελληνοτουρκικές περιπολίες στο Αιγαίο αναφέρει με σημερινή ανακοίνωσή του το υπουργείο Ναυτιλίας.

Επισημαίνει ότι τα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου για δήθεν κοινές ελληνοτουρκικές περιπολίες στο Αιγαίο, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Ναυτιλίας κατά τις συναντήσεις του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστου Στυλιανίδη, στην ‘Αγκυρα με τον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών, Αλί Γερλίκαγια, και των αντιπροσωπειών τους συμφωνήθηκε η ενίσχυση της συνεργασίας των δυο χωρών και αποφασίστηκε πως Ελλάδα και Τουρκία θα συνεργασθούν για την κοινή καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης και της λαθρεμπορίας μεταναστών.

Κατά τις συναντήσεις των δυο υπουργών και των αντιπροσωπειών τους αξιολογήθηκαν παράλληλα οι τρόποι ενίσχυσης της συνεργασίας και κυρίως της επικοινωνίας του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και της τουρκικής Ακτοφυλακής επί του πεδίου, ώστε να είναι πλέον αποτελεσματική η αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό