16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Έλεγχε το κινητό της και απαντούσε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Απερίγραπτο είναι το δράμα που βίωσε και εξακολουθεί να βιώνει ο πατέρας της Κυριακής, του θύματος μιας ακόμη γυναικοκτονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Όπως έχει γίνει γνωστό και όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε, το βράδυ της δολοφονίας της κόρης του διάβασε για το άγριο έγκλημα σε διαδικτυακά  μέσα, χωρίς να ξέρει ότι το θύμα στο οποίο αναφέρονταν τα ρεπορτάζ, ήταν το ίδιο του το παιδί. Το επόμενο πρωί, έμαθε από δημοσιογράφους ότι θύμα της άγριας δολοφονίας είναι η κόρη του, αφού κανείς από την Αστυνομία δεν τον είχε ειδοποιήσει.

Σε άλλη αποκάλυψη που έκανε ο πατέρας της Κυριακής, σημειώνει ότι ο 39χρονος όχι μόνο παρακολουθούσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της 28χρονης, αλλά μάλιστα απαντούσε και σε μηνύματα υποδυόμενος την άτυχη κοπέλα!

«Τώρα έμαθα ότι έλεγχε το κινητό της κόρης μου. Είχε δεύτερες εφαρμογές στο Messenger και το Viber στο δικό του κινητό, και απαντούσε αυτός σε όλους μας, σε όλα τα μηνύματα. Είχε και τους κωδικούς της, από τη συσκευή της κόρης μου. Αυτός έλεγχε τα πάντα. Δεν μπορώ να το πιστέψω, ότι αυτά που έλεγα με την κόρη μου, τα ήξερε όλα», είπε ο πατέρας της 28χρονης σύμφωνα με το Mega.

«Τα τελευταία δύο χρόνια τη χτυπούσε»

H αδελφή της αδικοχαμένης Κυριακής, που βρήκε τραγικό τέλος έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, αποκάλυψε ότι γνώριζε για την κακοποίηση που δεχόταν η 28χρονη από τον προφυλακισμένο δράστη αλλά δεν ήξερε το πόσο επικίνδυνα ήταν τα πράγματα στη σχέση της αδερφής της μαζί του.

«Μου έλεγαν ότι δεν τα πήγαιναν καλά και ότι την χτυπούσε», αναφέρει μιλώντας για τη σχέση της Κυριακής με τον 39χρονο. «Η αδελφή μου διατηρούσε σχέση πολλά χρόνια με τον 39χρονο. Περίπου τέσσερα με πέντε. Για δύο ή τρία χρόνια έμεναν μαζί και νοίκιαζαν ένα σπίτι στο Ίλιον. Τα τελευταία δύο χρόνια μού έλεγε η αδελφή μου ότι δεν τα πήγαιναν καλά και ότι ο 39χρονος την χτυπούσε. Είχε μαθευτεί ότι αυτός είχε ψυχολογικά προβλήματα αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέρειες», λέει η αδερφή της Κυριακής.

«Τον τελευταίο χρόνο είχαν χωρίσει αλλά συνέχιζαν να ζουν μαζί, μέχρι να βρει ο καθένας το δικό του σπίτι και να ζήσουν μόνοι τους. Πριν έναν μήνα, η αδελφή μου βρήκε σπίτι στους Αγίους Αναργύρους, όπου έμενε μόνη της. Απ’ ό,τι μου είχε πει, τον μήνα αυτόν, πηγαινοερχόταν στο παλιό της σπίτι για να παίρνει τα πράγματά της. Δε μου είχε πει κάτι περισσότερο», συμπλήρωσε μιλώντας στο Mega.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό