22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Δεν κατάφερα να προσαρμοστώ στο Κατάρ»

Ειδήσεις Ελλάδα

O Χάμες Ροντρίγκες μίλησε για τη θητεία του στο Κατάρ και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπρεπε να προσαρμοστεί, πριν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι δεν του επέτρεπαν να κάνει μπάνιο γυμνός, όπως συνηθίζεται, και πως του φάνηκε περίεργο το ότι δεν οι άνθρωποι δεν έτρωγαν με μαχαιροπίρουνα αλλά με τα χέρια.

«Η ζωή και η κουλτούρα στο Κατάρ είναι πολύ διαφορετική, είναι μια χώρα στην οποία πολύ δύσκολα καταφέρνεις να προσαρμοστείς. Όλοι γνωρίζουν ότι στο ποδόσφαιρο, είσαι γυμνός όταν κάνεις μπάνιο μετά το τέλος των αγώνων, αλλά οι συμπαίκτες μου μου έλεγαν ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Αυτό ήταν κάτι που με τρόμαξε».

«Όλοι εκεί τρώνε με τα χέρια τους, κάτι που ήταν δύσκολο για μένα. Ήθελαν να μοιραστούν ένα γεύμα μαζί μου και έλεγα “όχι ευχαριστώ”. Ζητούσα μαχαιροπίρουνο και μου έλεγαν “Όχι, με το χέρι σου”. Απάντησα “είστε τρελοί, δεν θα φάω με το χέρι μου”».

Ακόμη, μίλησε και για την εμπειρία του στην Γερμανία, όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

«Κάνει κρύο εκεί και οι Γερμανοί είναι, επίσης, κρύοι άνθρωποι. Υπήρχαν μέρες που πήγαινα στη δουλειά μου στις 9 το πρωί μέσα στο τσουχτερό κρύο και αναρωτιόμουν: “Μα τι κάνω εδώ”».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό