18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο καιρός τη Δευτέρα 15/4: Πρώιμο καλοκαίρι με 30άρια

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη Δευτέρα, σε όλη τη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και θα επικρατήσει παντού ηλιοφάνεια, ενώ από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά τόπους, που στα δυτικά βαθμιαία θα γίνουν πιο πυκνές.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και το πρωί στο νοτιοανατολικό Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ, ωστόσο σταδιακά από το μεσημέρι και μετά θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 28 με 30 και τοπικά στα ανατολικά και τους 31 βαθμούς και στα νησιά τους 25 με 28 και τοπικά 29 βαθμούς Κελσίου.

ΣτηνΑττική  αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 και τοπικά θα αγγίξει και τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 και πρόσκαιρα τοπικά 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 και τοπικά θα αγγίξει και τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 και τοπικά 4 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό