20.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Και θα βγω και θα πιώ και θα χορέψω και ό,τι γουστάρω θα κάνω»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι λέει για τον ρόλο του στον «Σασμό»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για τον νέο του ρόλο στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Σασμός», την προσωπική του ζωή και τα όσα γράφονται για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά. Έχει να κάνει με την Κρήτη και ό,τι έχει να κάνει με την Κρήτη έχω έρωτα. Έχεις να κάνεις με φανταστικούς ηθοποιούς. Νιώθεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Αυτό είναι μια ευλογία. Δεν το περίμενα, είχα αποφασίσει να μη κάνω τηλεοπτικά κάτι. Εν τέλει πείστηκα να συμμετέχω. Είχα τρακ και αγωνία πως θα ταιριάξω με τους ανθρώπους που είναι γύρω μου στον Σασμό. Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Δύσκολα μου αρέσω» τόνισε ο ηθοποιός.

«Η αγάπη μου προέκυψε από το σίριαλ “Η λέξη που δεν λες”. Έμεινα εκεί 7 μήνες σε ένα χωριό. Εκεί αγάπησα τον τόπο, τους ανθρώπους, οπότε πηγαίνω κάθε καλοκαίρι. Μου αρέσει η κουλτούρα της Κρήτης, το φαγητό, το ποτό, τα βουνά. Με γειώνει και βρίσκω τη ψυχή μου. Το σκέφτομαι να μείνω εκεί. Ψάχνω καιρό οικόπεδο. Δεν το έχω βρει ακόμα και ελπίζω να το βρω όπως θέλω» εξήγησε.

Σχετικά με πώς ο ίδιος βιώνει την αναγνωρισιμότητα, είπε: «Σιγά σιγά ψήνομαι από ό,τι έχετε καταλάβει. Δεν με ενδιαφέρει έχω λύσει αυτά τα θέματα κι ό,τι είναι να κάνω το κάνω. Και θα βγω και θα πιώ και θα χορέψω και ό,τι θέλω θα κάνω».

«Δεν με ενδιαφέρει ποιος κοιτάει, ποιος τραβάει. Μπορεί να τσαντιστώ αργότερα και να πω γιατί οι άνθρωποι το κάνουν αυτό και γιατί θέλουν να εισβάλουν τόσο στις προσωπικές ζωές των άλλων, αλλά δεν σταματώ να ζω και να κάνω ό,τι γουστάρω» δήλωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό