14.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Δεν ασχολούμαι με κάποιον που έχει 3 πόντους μέσο όρο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία μεγάλη κόντρα άρχισε στον κόσμο της Euroleague ανάμεσα στον Κέντρικ Ναν και τον Γουέιντ Μπάλντγουιν, με τον σταρ του Παναθηναϊκού να του δίνει μία καυστική απάντηση στα σχόλιά του και να «δικάζει» τον παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Κέντρικ Ναν υποστήριξε πως θεωρεί τον εαυτό του τον καλύτερο παίκτη στην Ευρώπη στο επιθετικό κομμάτι και ο Μπάλντγουιν δεν θέλησε να το αφήσει αυτό να… περάσει και απάντησε χαρακτηριστικά: «Έτσι αισθάνεται. Έχει βάλει μερικά μεγάλα καλάθια, αλλά υπάρχουν στατιστικά που δείχνουν ποιοι είναι οι καλύτεροι επιθετικά και δεν είναι στην κορυφή της λίστας τη δεδομένη χρονική στιγμή. Υπάρχει ο Μάικ Τζέιμς (σ.σ. 18,8π.), ο Κίναν Έβανς (σ.σ. 17,4π.), εγώ (σ.σ. 17,5π.), ο Μάρκους Χάουαρντ (σ.σ. 18,5π.) που παίζει εξαιρετικά τώρα.

Πλησιάζει κι ο Ναν (σ.σ. 9η θέση με 14,8π.). Κάνει ό,τι πρέπει να κάνει κι είναι πολύ εντυπωσιακό για Αμερικανό γκαρντ που παίζει για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα. Αλλά δε μπορείς να αυτοαποκαλείσαι ο καλύτερος επιθετικά όταν υπάρχουν άλλοι με καλύτερα στατιστικά. Θα δούμε. Τα playoffs και το Final Four είναι αυτά που έχουν σημασία περισσότερο. Μόλις σκόραρε ένα μεγάλο νικητήριο καλάθι στη Μπολόνια, οπότε έχει ενδιαφέρον η κούρσα για τον καλύτερο επιθετικά».

Ο Κέντρικ Ναν συνέχισε τη μεταξύ τους διαμάχη και έγραψε χαρακτηριστικά στο post που δημοσίευσε το Eurohoops με τις δηλώσεις του Μπάλντγουιν: «Δεν θέλω να μπω σε διαμάχη με κάποιον που έχει μέσο όρο καριέρας 3 πόντους». Ο Ναν αναφέρεται στο γεγονός πως όταν ο παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ βρισκόταν στο NBA είχε μέσο όρο πόντων μόλις 3.1, σε 56 ματς που φόρεσε τη φανέλα των Μέμφις Γκρίζλις και των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό