15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαρία Μάρκου: «Δύο πράγματα κάνουν θελκτικό έναν άντρα. Έψαχνα τον πατέρα μου στις σχέσεις αλλά…»

Ειδήσεις Ελλάδα

The 2Night Show: Η Μαρία Μάρκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλους και για όλα.

Η όμορφη Chaser, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο πώς βίωσε τον γάμο ενώ επεσήμανε ότι έψαχνε τον πατέρα της στις προσωπικές της σχέσεις.

«Ουδέποτε με πίεσε η μητέρα μου να παντρευτώ, ενώ σαν δικηγόρος μου έλεγε “να θυμάσαι πάντα, παιδί μου, πως μαζί με τον γάμο υπάρχει και η εναλλακτική του διαζυγίου”. Τον γάμο εγώ τον έζησα από νωρίς και τον ξαναέζησα, τελείωσε και είναι στο παρελθόν αυτή τη στιγμή. Ο γάμος είναι μια διοικητική πράξη, τίποτα άλλο, όπως και το διαζύγιο. Δεν πρέπει να φοβόμαστε τις διοικητικές πράξεις», είπε η Μαρία Μάρκου.

Μαρία Μάρκου: Η βιντεοκλήση που δημιούργησε την πιο δημοφιλή Chaser της ελληνικής TV

Και συνέχισε: «Βεβαίως. Το έχω πει μάλιστα αυτό αυτολεξεί. Τον έψαξα τον μπαμπά στις σχέσεις μου αλλά δεν τον βρήκα. Οπότε μετά άλλαξα το αντικείμενο της αναζήτησης και έψαχνα τον άντρα μου.

Μια γυναίκα μπορεί να ψάχνει για πολλούς λόγους τον πατέρα της στις σχέσεις. Είτε είναι ένα πρότυπο που δεν ξεπεράστηκε ποτέ, είτε τον έχασε νωρίς, είτε έχει ανάγκη πατρική θαλπωρή και φροντίδα μέσα από έναν άνδρα. Πολλά. Εγώ το έψαξα γιατί έχασα τον μπαμπά μου σε μικρή ηλικία. Μπορεί να αδίκησα κάποιους συντρόφους μου, αλλά πάντα με ευγένεια και τακτ χωρίζουμε τους δρόμους μας. Δύο πράγματα κάνουν θελκτικό έναν άντρα, η καλοσύνη και ο τρόπος που συμπεριφέρεται σε ανθρώπους που θεωρούνται περιθώριο για τους άλλους».

Δείτε το απόσπασμα:

Πάνος Δημάκης: Το Chase, το όνομα «Γεράκι» και τα απρόοπτα στο παιχνίδι

Βασίλης Φασιάς: Τα 3 πτυχία, το Chase, τα δίδυμα που είναι 18 μηνών και η κούκλα σύζυγος

The Chase: Μαρία Μάρκου: Ο άγνωστος γάμος της γυναίκας με τα μαύρα, σε νεαρή ηλικία, στη Γερμανία

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό