20.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για την κινεζική εταιρεία.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της εταιρείας, Huang Tao, η vivo αυτή τη στιγμή εργάζεται πάνω σε ένα νέο smartphone που θα είναι «μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να πραγματοποιεί κλήσεις».

Αυτή η συσκευή πιθανότατα θα ονομάζεται X100 Ultra και τις τελευταίες ημέρες συζητιέται πολύ στο Weibo με την κωδική ονομασία Thanos. Ο vivo exec έγραψε στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο για να ευχαριστήσει τους ανθρώπους για το τεράστιο ενδιαφέρον τους για το επερχόμενο smartphone και να ανακοινώσει ότι το X100 Ultra θα φτάσει κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον. Φήμες λένε ότι αυτό σημαίνει τον επόμενο μήνα.

Το X100 Ultra φημολογείται ότι διαθέτει οθόνη Quad HD+ E7 AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, chipset Snapdragon 8 Gen 3 στο τιμόνι, κύρια κάμερα 50 MP που χρησιμοποιεί τον αισθητήρα Lytia LYT-900 της Sony, καθώς και ulrawide, τηλεφακό και έναν επιπλέον τηλεφακό περισκοπίου 200 MP με ισοδύναμη εστιακή απόσταση 100 mm για οπτικό ζουμ 4,3x και ψηφιακό ζουμ 200x. Το smartphone θα πρέπει επίσης να διαθέτει δορυφορική συνδεσιμότητα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό