14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Famagusta – Η βιολογική και η θετή μητέρα του Μάικλ, συναντιούνται!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ιστορία αγάπης και αποχωρισμού που συνδέει το χθες με το σήμερα, μέσα από τα πρόσωπα της σειράς του MEGA, «Famagusta», συνεχίζεται απόψε στις 21:00.

Το παρελθόν συναντά το παρόν και ένα απρόβλεπτο γεγονός φέρνει δυο γυναίκες που μοιράζονται την αγάπη για έναν γιο, αντιμέτωπες. Μυστικά και πάθη ακολουθούν την οικογένεια Σέκερη, μια οικογένεια που συνδέεται τόσο βαθιά με τα μαρτυρικά γεγονότα της Κύπρου κατά την τουρκική εισβολή.

Ο Μάικλ συλλαμβάνεται για τον φόνο της Ελένης, προκαλώντας αναστάτωση στις οικογένειες Κούρτη και Σέκερη.

Ο Παύλος πείθεται να αναζητήσει ιατρική βοήθεια στο Λονδίνο για την ασθένειά του.

Οι καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από τον φόνο, θα φέρουν κοντά τη θετή και τη βιολογική μητέρα του Μάικλ.

Τι θα δούμε στην συνταρακτική συνέχεια της σειράς «Famagusta»:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 (Κυριακή 04 Φεβρουαρίου)

Τα στοιχεία που βρήκε η αστυνομία στο σπίτι του Μάικλ τον καθιστούν κύριο ύποπτο για τον φόνο της Ελένης. Ο ίδιος προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος και να αποδείξει την αθωότητά του, την ώρα που η Χριστίνα αμφιβάλλει ενστικτωδώς για την ενοχή του. Ο Αντρέας της υπόσχεται να διερευνήσει την υπόθεση. Η Μαίρη επισκέπτεται την αδερφή της και μητέρα του Μάικλ, Σοφία, στο Λονδίνο. Μέσα από την νοσταλγική συζήτηση τους, μαθαίνουμε πώς ο Μάικλ κατέληξε στα χέρια της Μαίρης κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής. Η Κατερίνα, φίλη του Μάικλ και συνάδελφος του στο ντοκιμαντέρ, τηλεφωνεί στην Σοφία και την ενημερώνει για τη σύλληψη του Μάικλ. Παράλληλα, η Κατερίνα συνεχίζει μόνη τα γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ και καταγράφει μια ακόμα συγκλονιστική ιστορία που έλαβε χώρα πριν 50 χρόνια. Ο Αντρέας πείθει τον Παύλο να επισκεφθούν ειδικό γιατρό στο Λονδίνο, με την ελπίδα ότι μπορεί να προτείνει κάποια θεραπεία, έστω και πειραματική, για το πρόβλημα υγείας του. Η Σοφία σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βοηθήσει τον Μάικλ επισκέπτεται τη Χριστίνα και οι δυο γυναίκες, η βιολογική και η θετή μητέρα του Μάικλ, συναντιούνται.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, Αιμιλία Υψηλάντη, στον ρόλο του Παππού ο Γιώργος Ζένιος

Βασιλική Τρουφάκου, Νεοκλής Νεοκλέους, Σοφία Καλλή, Στέφανος Μιχαήλ, Σοφία Παυλίδου, Αστέρω Κυπριανού, Δάφνη Κιουρκτσόγλου, Μαριάννα Σάντη, Βαγγέλης Κακουριώτης, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Αντωνίου, Γρηγόρης Γεωργίου, Λουκία Μουσουλιώτη, Τζώρτζια Κουβαράκη, Ανδρέας Χρυσάνθου, Χριστίνα Σωτηρίου

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό