21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Από τις επιστολές του Ιησού στο…θαύμα της κολυμπήθρας

Ειδήσεις Ελλάδα

Aιχμηρά σχολίασε την αποκάλυψη του Στέφανου Κασσελάκη για τη βάπτισή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ , Θανάσης Παφίλης, με τα… σκάγια να πιάνουν και τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Θανάσης Παφίλης σχολίασε πως «από τη μια μεριά έχουμε τις επιστολές του Ιησού Χριστού και από την άλλη, το θαύμα της κολυμπήθρας ! Έλεος πια. Ελεος, υπάρχουν και όρια, ο κόσμος πρέπει να κρίνει από όλα αυτά», όπως ανέφερε δηκτικά.

Αφορμή για την παραπάνω αναφορά στάθηκε η κριτική του στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με αιχμή τα όσα ανέφερε περί ιερής συμμαχίας του ΝΑΤΟ, καθώς, όπως υποστήριξε ο Θανάσης Παφίλης, «με τον νέο αρχηγό σας, έχουμε ξεπεράσει τα όρια. Λέει το ΝΑΤΟ αποτελεί ιερή αμυντική συμμαχία. Αυτό δεν το έχει πει ούτε η ΝΔ!».

Μάλιστα, όπως συνέχισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, ο Στέφανος Κασσελάκης «αναλαμβάνει το ρόλο της κολυμβήθρας του Σιλωάμ, ξεπλένοντας τα αμέτρητα εγκλήματα του ΝΑΤΟ. Φαίνεται πως έχει ειδική σχέση με τις κολυμπήθρες, καθώς μας είπε ότι στη βάφτισή του έγινε θαύμα, σχηματίστηκε ένας σταυρός και μας είπε δηλαδή ότι είναι σημάδι ότι είναι απεσταλμένος του Θεού», όπως σχολίασε, με μπόλικη δόση ειρωνείας, ο Θανάσης Παφίλης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό