16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θέλει δε θέλει ο Μητσοτάκης, δε θα καταφέρει να φιμώσει την ΑΔΑΕ

Ειδήσεις Ελλάδα

«Η αλήθεια του καθεστώτος του θα αποκαλυφθεί»

«Το πουλόβερ της εκτροπής του κ. Μητσοτάκη ξηλώνεται κάθε μέρα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωση του με αφορμή δημοσίευμα και τονίζει ότι «θέλει δε θέλει ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα καταφέρει να φιμώσει την ΑΔΑΕ».

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «όπως αποκαλύπτεται σήμερα από το insidestory.gr η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα έχει επισήμως επιβεβαιώσει πως ταυτοποίησε τουλάχιστον 20 πρόσωπα που “μολύνθηκαν” με το κακόβουλο λογισμικό Predator και παρακολουθούνταν από το παρακρατικό κέντρο του Μεγάρου Μαξίμου» και σχολιάζει: «μία μέρα μετά το αντισυνταγματικό μπλόκο της ΝΔ στον επικεφαλής της ΑΔΑΕ κ. Ράμμο για να μην ενημερώσει για τα ευρήματα των ερευνών του γύρω από τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ σε πολιτικά πρόσωπα, αξιωματικούς και δημοσιογράφους, μια νέα αποκάλυψη έρχεται να επιβεβαιώσει το σκοτεινό και βαθιά αντιδημοκρατικό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι «το πουλόβερ της εκτροπής του κ. Μητσοτάκη ξηλώνεται κάθε μέρα» και προσθέτει: «όσες χυδαίες απόπειρες συγκάλυψης και αν επιχειρήσει, όσο και αν κάνει κουρέλι ακόμα και το ίδιο το Σύνταγμα, δεν πρόκειται να διασωθεί». «Θέλει δε θέλει ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα καταφέρει να φιμώσει την ΑΔΑΕ. Η αλήθεια του καθεστώτος του θα αποκαλυφθεί», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό