20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Είναι σαν τους άθλους του Ηρακλή και την Λερναία Ύδρα»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ουσιαστικά μας είπαν ότι είναι τα τρία κεφάλια της κόκκινης ομάδας»

Στον στίβο μάχης του Survivor βρέθηκαν ξανά, το βράδυ της Τετάρτης, οι Μαχητές και οι Διάσημοι λίγο πριν μετρήσουν μια ακόμα απώλεια στο τέλος του επεισοδίου. Εκεί λοιπόν, λίγα λεπτά πριν ριχθούν ξανά στη μάχη για το νέο αγώνισμα επάθλου, οι τόνοι ανέβηκαν και ακούστηκαν βαριές εκφράσεις ανάμεσα στην μπλε και την κόκκινη ομάδα.

Τον πρώτο λόγο σε αυτή τη σύντομη λεκτική διαμάχη είχε ο Φάνης από τους Μαχητές, ο οποίος και δεν δίστασε να εξαπολύσει νέα βέλη προς την Κατερίνα Δαλάκα και τον Αλέξη Παππά. «Δεν νομίζω ότι πρέπει να δώσει κάποια επιπλέον εξήγηση σε σχέση με τα χθεσινά. Νομίζω ότι με τα παιδιά συζητήσαμε και ότι είχαμε σκοπό το πετύχαμε. Πιστεύω ότι στον Αλέξη και την Κατερίνα δεν άρεσε το ότι έβαλα και την Κατερίνα και την Ασημίνα στην ίδια ζυγαριά.

«Θεωρώ ότι και η Κατερίνα και ο Αλέξης πιστεύουν ότι είναι ένα κλικ πιο πάνω η Κατερίνα. Επίσης, αυτό που μου έκανε πάρα πολύ εντύπωση ήταν ότι ουσιαστικά χθες και ο Αλέξης και η Κατερίνα και η Ασημίνα μας είπαν ότι είναι τα τρία κεφάλια της κόκκινης ομάδας. Όπως είχα πει σε ένα συμβούλιο, που είχαν υποδείξει στις τρεις παίκτριες να μείνεις προς τα πίσω για να κερδίσουν ουσιαστικά και να αγωνιστούν οι δυο. Είναι σαν ένας από τους άθλους του Ηρακλή και την Λερναία Ύδρα. Δεν θέλω να κόψω εγώ κεφάλια αλλά μπορώ να το παρομοιάσω έτσι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Φάνης για να προκαλέσει την αντίδραση του ηθοποιού που ζήτησε αμέσως για αυτό το ανορθόδοξο, ομολογουμένως, σχόλιο.

 

«Είμαστε οι τρεις πιο έμπειροι παίκτες του Survivor! Τι θες να πεις με τα τρία κεφάλια» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Παππάς για να λάβει την εξής απάντηση από τον Μαχητή. «Ουσιαστικά κάνετε κουμάντο στην κόκκινη ομάδα και αυτό το έχουμε δει πάρα πολλές φορές. Μπορούμε να πούμε ότι είστε οι ηγέτες της κόκκινης ομάδας και δεν το λέω για κακό αυτό».

Ποια παίκτρια των Διασήμων αποχώρησε

Την ύστατη μάχη στο Survivor κλήθηκαν να δώσουν, το βράδυ της Τετάρτης, τέσσερις παίκτριες από την ομάδα των Διασήμων. Ο λόγος για την Ζωή Ασουμανάκη, την Μαρία Αντωνά, την Κατερίνα Δαλάκα και την Όλγα Πηλιάκη.

Η παίκτρια με τα καλύτερα στατιστικά από την πρώτη μέρα του Survivor ήταν η Κατερίνα Δαλάκα οπότε και είχε την δυνατότητα να επιλέξει τον τελικό στόχο της μονομαχίας. Στη δεύτερη θέση ήρθε η Μαρία Αντωνά ενώ στην τρίτη η Όλγα Πηλιάκη και τελευταία η Ζωή Ασουμανάκη.

Ως είθισται, δε, τα ματσαρίσματα σε αυτό το σημείο του Survivor έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες και ο Γιώργος Λιανός έδειξε πως θα έπρεπε να κοντραριστεί η Κατερίνα Δαλάκα με την Ζωή Ασουμανάκη και η Μαρία Αντωνά με την Όλγα Πηλιάκη. Οι ηττημένες από τα δυο αυτά δίδυμα θα «πάλευαν» μεταξύ τους ώστε να προέκυπτε και το πρόσωπο εκείνο που θα έπρεπε να αφήσει αυτήν ακριβώς τη χρονική στιγμή πίσω τον Άγιο Δομίνικο και τον Survivor.

Έχοντας «καθαρίσει» με ευκολία τις μονομαχίες τους, η Κατερίνα Δαλάκα και η Όλγα Πηλιάκη κάθισαν ήρεμες στον κόκκινο πάγκο αφήνοντας πίσω τις άλλες δυο παίκτριες των Διασήμων να τα δώσουν όλα για την παραμονή στο παιχνίδι. Εμφανώς αγχωμένες αμφότερες, Μαρία Αντωνά και Ζωή Ασουμανάκη ρίχθηκαν για τελευταία φορά στον στίβο μάχης.

 

Εκεί λοιπόν, με σκορ 4 – 2, η αποχώρηση του Survivor κρίθηκε και η Ζωή Ασουμάνακη ήταν εκείνη που έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Μάλιστα, το νεαρό μοντέλο δεν έκρυψε την βαθιά της θλίψη για αυτή την έκβαση της μονομαχίας. «Έβαλα ότι είχα και δεν είχα στο run, δεν είμαι αθλήτρια. Έβαλα τα δυνατά μου, έκανα ότι μπορούσα και χαίρομαι πάρα πολύ που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους εδώ» τόνισε, μεταξύ άλλων, η πρώην πια παίκτρια του παιχνιδιού.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό