13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ισπανική δυάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Β’ Ισπανίας είναι ένα από τα λιγοστά πρωταθλήματα που έχουν φουλ δράση αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αμορεμπιέτα – Σπόρτινγκ Χιχόν. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες διαφορετικού επιπέδου και διαφορετικών στόχων. 22η και ουραγός στη βαθμολογία η Αμορεμπιέτα, που βρίσκεται στο -4 από τη 18η θέση και τη σωτηρία, 5η η Σπόρτινγκ, εντός εξάδας πλέι οφ, για την οποία γίνεται σφαγή (από την 5η Σπόρτινγκ μέχρι τη 10η Σανταντέρ η απόσταση είναι μόλις 2 πόντοι), και ταυτόχρονα στο -4 από τη 2η θέση της αυτόματης ανόδου.

H Αμορεμπιέτα, καθώς η φυσική της έδρα δεν πληροί τις προϋποθέσεις, χρησιμοποιεί φέτος ως έδρα ένα γηπεδάκι 3.000 θέσεων που ανήκει στο προπονητικό κέντρο της Αθλέτικ Μπιλμπάο και η Χιχόν, που θα έχει μαζί της 600 φίλους της, θα κερδίσει τη μάχη της εξέδρας. Ουσιαστικά δηλαδή ο παράγοντας έδρα δεν υπάρχει και το 2,30 για τη νίκη της σαφώς πιο ποιοτικής ομάδας δεν είναι καθόλου κακό.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Σανταντέρ – Ελδένσε. Στη 10η θέση της βαθμολογίας η Σανταντέρ, αλλά μόλις στο -2 από την εξάδα των πλέι οφ. Η Σανταντέρ είναι τέσσερα ματς αήττητη, έχει πολύ ενθουσιασμό και το «Σαρδινέρο», που είναι πάντα το μεγάλο της όπλο και μια από τις πιο δυνατές έδρες της κατηγορίας (10-2-3), θα είναι σχεδόν γεμάτο από περίπου 20.000 φίλους της.

Από την άλλη, η Ελδένσε είναι πολύ κοντά στο να χαρακτηριστεί βαθμολογικά αδιάφορη. Ακόμη βέβαια υπολείπονται 11 αγωνιστικές για το φινάλε, όμως στη 12η θέση, στο -7 από τα πλέι οφ και στο +11 από τον υποβιβασμό, πώς αλλιώς να τη χαρακτηρίσεις;

Γύρω στο 2,00 ο άσος, και σίγουρα δεν θα προκαλούσε έκπληξη αν δινόταν και κάπως χαμηλότερα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Αμορεμπιέτα – Σπόρτινγκ Χιχόν: 2 (απόδοση 2,30) 15:00
Σανταντέρ – Ελδένσε: 1 (απόδοση 2,00) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό