20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 10 Φεβρουαρίου 2024, πως θα μας επηρεάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια νέα εποχή έχει ξεκινήσει για την ανθρωπότητα και αυτό είναι κάτι που θα αρχίσουμε σταδιακά όλοι μας να αντιλαμβανόμαστε. Η παρουσία, άλλωστε του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία της. Το δρόμο για αυτή τη νέα εποχή θα μας τον δείξει η Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία είναι η 1η στο ζώδιο του Υδροχόου με την παρουσία του Πλούτωνα σε αυτό.

Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 00:59 π.μ. στην 20ο 40’. Ο Υδροχόος, είναι ένα ζώδιο που εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο τις κοινωνικές ομάδες, την επαναστατικότητα και την αντίδραση, την πρωτοπορία , αγαπά την διαφορετικότητα και τα πολιτικά κινήματα, ενώ η επιστήμη και η τεχνολογία βρίσκει σε αυτό τον καλύτερο εκφραστή της, θα επηρεάσει κυρίως του εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 16ο 49’ του Σκορπιού.

Τι ευκαιρίες αλλά και ποια είναι τα δύσκολα σημεία αυτής της Νέας Σελήνης ? Η Νέα Σελήνη του μήνα θα πραγματοποιηθεί στον 3ο οίκο του Ωροσκοπίου, αυτό για όλους σημαίνει ότι ήρθε η εποχή να αλλάξουμε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και εκφράζουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας, ενώ δεν θα διστάσουμε να αποστασιοποιηθούμε από πράγματα και καταστάσεις, βάζοντας για λίγο στην άκρη το συναίσθημα μας. Ενώ, από την άλλη πλευρά θα βάλει τις βάσεις για τις αλλαγές που θα προκύψουν στην εκπαίδευση.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Ουρανό είναι πιθανό να προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές, και απρόοπτες εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, οδηγώντας μας να κάνουμε μια νέα αρχή.Ενώ η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Ουρανός με τον Ωροσκόπο είναι πιθανό να μας ωθήσει να δώσουμε τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες μας δίναν σταθερότητα, και να κάνουμε μια αντισυμβατική νέα αρχή.

Από την άλλη πλευρά η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό που προηγήθηκε, μας υπόσχεται ότι θα αλλάξει ευχάριστα το τοπίο στην ερωτική μας ζωή, ενώ μπορεί να μας προσφέρει και ευνοϊκές οικονομικές προοπτικές.

Το κερασάκι στην τούρτα έρχεται να βάλει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία, καθώς τα μεγάλα λόγια και υπερβολές, μπορεί να φέρουν μελλοντικά σε δύσκολη θέση.Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι ότι αυτή η Νέα Σελήνη, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ουρανό στις 21/04/2024 στην 21ο 49΄του Ταύρου, μια όψη που, οι αλλαγές που θα προκαλέσει στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, στα μέσα της άνοιξης, θα είναι κάτι παραπάνω από ριζικές.

Αστρικά, η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 26ο 29’ του Αιγόκερω, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Ενώ, ο Αστρικός Ωροσκόπος είναι στην 22ο 37’ του Ζυγού.Από την σύνθεση των δύο αυτών χαρτών οι όψεις που σχηματίζονται έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Αστρική Αφροδίτη με τον Τροπικό Ποσειδώνα, είναι πιθανό να θολώσει την κρίση στην ερωτική μας ζωή και να μας παρασύρει σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣΝέες προοπτικές για την κοινωνική σας ζωή ανοίγονται για εσάς τους Κριούς. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόο στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται νέες γνωριμίες, και την δυνατότητα να διευρύνεται τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, με ισχυρά πρόσωπα, τα οποία θα σύντομα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη, αλλά και στην αλλαγή του κοινωνικού σας προφίλ. Επίσης, είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε σε ένα φιλικό ή κοινωνικό κάλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣΜε την καριέρα σας όλο και πιο έντονα ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι μια νέα εποχή ξεκινά για την επαγγελματική σας πορεία. Αυτό σημαίνει ότι ίσως ήρθε η ώρα, να τολμήσετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, ή να δρομολογήσετε τις αλλαγές οι οποίες θα μπουν σε τροχιά υλοποίησης την άνοιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙΤο μέλλον σας με αισιοδοξία ατενίζετε αυτή χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, αλλά και η παρουσία του Πλούτωνα σε αυτό, θα σας βοηθήσει , να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια ή να κλείσετε μια και καλή τις Νομικές και γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, έχοντας δίπλα σας ισχυρούς συμμάχους. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την οργάνωση ενός ταξιδιού, στο εξωτερικό, το οποίο θα πραγματοποιήσετε την άνοιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΜε τις οικονομικές σας υποθέσεις, είναι απαραίτητο να ασχοληθείτε πιο σοβαρά, αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε με μεγαλύτερη προσοχή και σοβαρότητα με τις οικονομικές σας συνεργασίες, ενώ είναι σημαντικό, να προετοιμάσετε το έδαφος για τις αλλαγές που πρέπει να προκύψουν σε αυτές. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να βρείτε και ξαφνικές λύσεις, ώστε να τακτοποιήσετε και κάποιες εκκρεμότητες σας. Σε προσωπικό επίπεδο, ένα άτομο που μπει στην ζωή σας θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας.

ΛΕΩΝΟι διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας, αναγκάζοντας, αρκετούς από εσάς να κάνετε μια νέα αρχή. Όσο και αν οι αλλαγές, καθώς είστε από τους ανθρώπους που αγαπούν την σταθερότητα, δεν αποτελούν προτεραιότητα σας, είναι σημαντικό να τις δρομολογήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠολύ άγχος έχετε αυτή τη αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει μια περίοδο, με πολλές ευθύνες και κατά συνέπεια αρκετό άγχος, στην δουλειά σας, καθώς όλοι έχουν από εσάς πολλές προσδοκίες και απαιτήσεις. Γι’ αυτό καλό θα ήταν, όσο και αν φαίνεται δύσκολο, να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και να ασχοληθείτε την διατροφή και την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣΧαρούμενοι και δημιουργικοί αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, αλλά και η παρουσία του Πλούτωνα σε αυτό, σας υπόσχεται ότι ήρθε η στιγμή, να ανοίξετε τα φτερά σας και να τολμήσετε να δώσετε σχήμα και μορφή στα νέα φιλόδοξα σχέδια σας για το μέλλον, όσο τολμηρά και αν είναι. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο έρωτας τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους, θα γίνει προτεραιότητα τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΤα θέματα που απασχολούν την οικογένεια σας, αποτελούν βασική προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Σκορπιούς. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας πιέσει να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποιες ξαφνικές αλλαγές στις οικογενειακές σας σχέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η ώρα να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας, να κάνετε την αυτοκριτική σας και να αλλάξετε την συμπεριφορά σας απέναντι σε κάποια κοντινά σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣΠολύ απαιτητική είναι η καθημερινότητα σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, κάθε άλλο παρά βαρετή θα κάνει την καθημερινότητα σας, καθώς, εκτός από το ιδιαίτερο φορτωμένο πρόγραμμα στην δουλειά σας, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε τις σκέψεις και τις απόψεις σας, ώστε να γίνουν ευκολότερα αποδεκτές. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε και απρόσμενα επαγγελματικά ταξίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΜια από τις πιο θετικές περιόδους της χρονιάς διανύεται εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, ανοίγει τον δρόμο για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο σίγουροι για το μέλλον. Σε προσωπικό επίπεδο, στην προσπάθεια σας να κερδίσετε τις εντυπώσεις, να παρασυρθείτε σε βαρύγδουπές δηλώσεις, κάτι όμως που πραγματικά δεν χρειάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΗ ζωή έχει νέα σχέδια για εσάς τους Υδροχόους. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να κάνετε μια νέα αρχή τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας, η οποία θα σας ανανεώσει. Το μυστικό άλλωστε το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα, για να μην είναι ξαφνική η αλλαγή, προκάλεσε την. Άλλωστε η παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιο σας, και η παραμονή του σε αυτό για τα επόμενα 20 χρόνια, να είστε σίγουροι ότι θα σας μεταμορφώσει.

ΙΧΘΥΣΈντονο παρασκήνιο υπάρχει γύρω από εσάς αυτή τη χρονική περίοδο. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας, να προωθήσετε τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η ώρα να κάνετε την αυτοκριτική σας, ενώ παράλληλα θα πάρετε την απόφαση να απαλλαγείτε από τους αρνητικούς ανθρώπους που σας πλαισίωναν. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την υγεία σας και να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό