24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Φυλάκιση 2,5 ετών για Ρουμπιάλες ζήτησε η εισαγγελία για το φιλί στην Ερμόσο

Ειδήσεις Ελλάδα

Βαριά αναμένεται η καμπάνα για τον πρώην πρόεδρο της Ισπανικής ομοσπονδία Λουίς Ρουμπιάλες, μετά το μη συναινετικό φιλί στην παίκτρια της Εθνικής Ισπανίας γυναικών, Χένι Ερμόσο. Η πολύκροτη υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αρκετό διάστημα, και μάλιστα έφθασε μέχρι και τα δικαστήρια, τελικώς γνωστοποιήθηκε και η ποινή που πρόκειται να εκτίσει ο Ισπανός πρώην πρόεδρος.

Συγκεκριμένα, πριν από κάποιο διάστημα και στην πρώτη μεταξύ τους δίκη για την υπόθεση η ποδοσφαιρίστρια είχε καταθέσει ότι το φιλί δεν ήταν σε καμία περίπτωση συναινετικό, και η υπόθεση πήρε «βαριά» τροπή για τον πρώην επικεφαλή της ισπανικής ομοσπονδίας. Η δικαστής Μάρτα Ντουράντες Χιλ, ξεκίνησε να ερευνά την υπόθεση, και γνωστοποίησε την ποινή που επιβάλλει στον Ρουμπιάλες, η οποία έχει να κάνει με 2,5 έτη ποινής φυλάκισης. 

Ακόμη εν συνεχεία, ζητάει να μπει σε επιτήρηση για τα επόμενα χρόνια αλλά και να απαγορευτεί για τα επόμενα τέσσερα τόσο η επικοινωνία αλλά και να πλησιάζει την παίκτρια σε ακτίνα 200 μέτρων. Παράλληλα, βάσει του αιτήματος της εισαγγελίας, οι ίδιες ποινές ισχύουν και για τους Άλμπερτ Λούκε, Χόρχε Βίλδα και Ρούμπεν Ριβέρα. Συνολικά, αναμένεται να πληρώσουν και το ποσό των 50.000 ευρώ αποζημιώνοντας έτσι την παίκτρια της Εθνικής Ισπανίας, Ερμόσο, και οι τρεις εξ αυτών.

Τέλος, να αναφέρουμε ξανά και την βαριά καμπάνα από την FIFA, όπου έχει απαγορεύσει στον Ισπανό, τον αποκλεισμό του για τουλάχιστον μια τριετία από τα γήπεδα αλλά και γενικότερα τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.   

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό