18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ερντογάν για το μακελειό στη Μόσχα: «Ιμπεριαλιστική μαριονέτα ο ISIS»

Ειδήσεις Ελλάδα

 Ως μαριονέτα των ιμπεριαλιστών χαρακτήρισε τον ISIS ο Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στο Ντιγιάρμπακιρ της νοτιανατολικής Τουρκίας.

Νέα αναφορά στο μακελειό στη Μόσχα το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (22/3) έκανε ο Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος παρομοίασε το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό κράτος που ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης στον συναυλιακό χώρο στη Μόσχα ως «ιμπεριαλιστική μαριονέτα».

«Είδατε πρόσφατα τη βίαιη τρομοκρατική ενέργεια στη Ρωσία. Αυτοί που τρίβουν τα χέρια τους για να μετατρέψουν την Τουρκία σε μια χώρα όπου θα βιώνονται καθημερινά παρόμοιες σκηνές, ξέρετε πού θα είναι η πρώτη διεύθυνση που θα απευθυνθούν, έτσι ; Εμείς ούτως ή άλλως δεν επιτρέπουμε να ανοίξει μάτι η ιμπεριαλιστική μαριονέτα που αποκαλείται DEASH (ISIS), δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Και συνέχισε σημειώνοντας ότι «αυτή η κατάσταση δεν αλλάζει το γεγονός ότι υπάρχει μπροστά μας ένα πιόνι που ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει εναντίον της χώρας μας και του έθνους μας. Την στιγμή που οι περισσότερες χώρες γύρω μας σπαρταράνε μέσα σε έναν κύκλο αίματος και φωτιάς, εμείς δεν υποκύψαμε ποτέ και δεν θα υποκύψουμε ποτέ σε όσους επιχειρούν να διαταράξουν την ασφάλεια, την ειρήνη, την ευημερία, και την σταθερότητα μας».

Οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου έρχονται στον απόηχο της επιχείρησης σκούπας που ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλικαγια και τη σύλληψη 147 υπόπτων για δεσμούς με τον ISIS.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό