20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Windows 11: Τo Android smartphone σας γίνεται επίσημη web κάμερα του PC

Ειδήσεις Ελλάδα

To πρόγραμμα Windows Insider προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης του τηλεφώνου ή του tablet Android ως web κάμερα. Οι χρήστες των Windows 11 που ανήκουν στο πρόγραμμα Insider μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε τηλέφωνο ή tablet Android 9.0 και άνω ως web κάμερα κατά τη διάρκεια συνεδριών τηλεδιάσκεψης.

Προκειμένου να λειτουργήσει σωστά, θα χρειαστείτε επίσης την εφαρμογή Link to Windows εγκατεστημένη στην κινητή συσκευή σας με τη Microsoft να καθορίζει την έκδοση 1.24012* ή νεότερη έκδοση.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε μέρος του προγράμματος Windows Insider και να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Bluetooth και συσκευές > Κινητές συσκευές και να επιλέξετε «Διαχείριση συσκευών» και να επιτρέψετε στον υπολογιστή σας να έχει πρόσβαση στο τηλέφωνό σας Android. Μόλις ρυθμίσετε το τηλέφωνο ή το tablet σας Android, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα για την επιτυχή σύνδεση των συσκευών.

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης ότι οι χρήστες μπορούν να κάνουν εναλλαγή μεταξύ της μπροστινής και της πίσω κάμερας και επίσης να προσθέτουν εφέ και να έχουν πρόσβαση σε πρόσφατες φωτογραφίες από την κάμερα του κινητού απευθείας στο PC.

Η Microsoft κοινοποίησε ότι οι νέες δυνατότητες Insider θα γίνουν διαθέσιμες σύντομα σε όλους τους χρήστες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό