15.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Διπλή επίθεση Ανδρουλάκη σε Κασσελάκη και Βελόπουλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Διμέτωπα πυρά εκτόξευσε ο Νίκος Ανδρουλάκης από βήματος Ολομέλειας, στρεφόμενος τόσο κατά του Στέφανου Κασσελάκη, όσο και κατά του Κυριάκου Βελόπουλου.

Με φόντο το επίμαχο «φάλτσο» του Βασίλη Κασσελάκη, ξαδέρφου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, για τις ψήφους των Σπαρτιατών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε πως «δε θα σταματήσει να μας εκπλήσσει η παρέα Κασσελάκη. Από την κρουαζιέρα με το κότερο μας λέει πως δε θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών, ενώ ο ξάδερφός του λέει ότι είναι ευπρόσδεκτες», όπως σχολίασε, προσθέτοντας με νόημα πως «το βαρέλι φαίνεται πως δεν έχει πάτο για κάποιους».

Από τα βέλη του Νίκου Ανδρουλάκη δε «γλίτωσε» ούτε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, καθώς, όπως σχολίασε, δεν είναι δυνατόν πολιτικοί αρχηγοί να αποφασίζουν λες και είναι τροχονόμοι της Θρησκειας, όπως είπε, για το ποιοι μπορούν και ποιοι δεν μπορούν να μπουν στην Εκκλησία.

«Ρωτώ την Εκκλησία. Είναι ή δεν ειναι αιρετικό κάποιος για λίγα ψηφαλάκια να πλαστογραφεί το σύμβολο της πίστης; Έχουν ξεπεράσει τα όρια κάποιοι, υπονομεύοντας τον ορθό λόγο», σημείωσε, αναφερόμενος στον Κυριάκο Βελόπουλο.

Ο ίδιος πάντως επιτέθηκε και στην κεντροδεξιά παράταξη με αιχμή τη συμπερίληψη στην «γαλάζια» ευρωλίστα του Φρέντι Μπελέρη, καταγγέλλοντας πως χειρίζεται σοβαρά θέματα με «ποταπό» τρόπο με μόνο κίνητρο εκλογική της επιρροή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό