22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ομολογία ότι οι μέχρι τώρα εξαγγελίες ήταν ατελέσφορες και ανίκανες

Ειδήσεις Ελλάδα

Για κίνηση εντυπωσιασμού της κυβέρνησης κάνει λόγο η Χαριλάου Τρικούπη

«Η κυβέρνηση έχει αποδειχθεί κατώτερη των περιστάσεων στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Σήμερα, με τις ανακοινώσεις της ομολογεί, ότι οι μέχρι τώρα εξαγγελίες της ήταν ατελέσφορες και ανίκανες να αντιμετωπίσουν την οπαδική βία», σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για τα μέτρα της κυβέρνησης σχετικά με την οπαδική βία.

Επισήμανε, πως άν και «έχουν περάσει μόλις λίγοι μήνες από την ανακοίνωση του νέου αυστηρότερου νομοθετικού πλαισίου, το οποίο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αδυνατεί να εφαρμόσει. Έτσι, σήμερα εξαγγέλθηκε για άλλη μια φορά η τοποθέτηση καμερών στα γήπεδα και ο έλεγχος ταυτοπροσωπίας των φιλάθλων, που ευχόμαστε να γίνει το συντομότερο». Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σημείωσε, πώς τα μέτρα της κυβέρνησης είναι κίνηση εντυπωσιασμού, που πλήττει την πλειοψηφία των υγιών φιλάθλων και δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα στη ρίζα του.

Υπογραμμίζει ότι «το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής με ευθύ και καθαρό τρόπο προτείνει όσοι εμπλέκονται σε πράξεις οπαδικής βίας ή έχουν καταδικαστεί στο παρελθόν για ανάλογα αδικήματα, να τους απαγορεύεται δια βίου η είσοδος σε αθλητικούς χώρους. Για να έχει επιτυχία το μέτρο θα πρέπει να αξιοποιηθούν όλες οι σύγχρονες τεχνολογίες ταυτοποίησης, όπως σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη» και καταλήγρι τονίζοντας: «Η κυβέρνηση ας σταματήσει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της και να αντιμετωπίσει μαζί με τη δικαιοσύνη και την αστυνομία τη βαριά εγκληματικότητα, που χρησιμοποιεί κάποιες φορές τον αθλητισμό ως προκάλυμμα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό