18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Παραλία: Ο Δημητρός εμφανίζεται συνοδευόμενος από τη Μαίρη στα Μάταλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Παραλία: Ο Νικήτας, έχοντας αποδεχτεί την κατάσταση της υγείας του, αποχαιρετά με τον δικό του τρόπο τον Χάρη, τη Νικολίνα και την Άννα.

Στο διάλογο που έχει με τον Χάρη, ο δεύτερος ομολογεί στον πατέρα του πως η Υπατία συνεχίζει να του ζητάει να βρει τον δολοφόνο της μητέρας της. Ταυτόχρονα, ο Διονύσης αποφασίζει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε να μην επιτρέψει την ανέγερση του ξενοδοχείου του Λοΐζου και της Ελένης, ενώ ο Αρβανιτάκης πλησιάζει όλο και περισσότερο στην αποκάλυψη του δικτύου της αρχαιοκαπηλίας.

Ο Δημητρός εμφανίζεται συνοδευόμενος από τη Μαίρη στα Μάταλα και οι ούτως ή άλλως εύθραυστες ισορροπίες, τινάζονται στον αέρα. Ο Διονύσης, επιχειρώντας να διακόψει την πορεία του Καραχάλιου στη διερεύνηση του κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας, επιχειρεί να τον σταματήσει δολοφονώντας τον.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Νόνα αρνείται να κατηγορήσει τους χίπηδες, τους οποίους ο Αρβανιτάκης έχει συλλάβει ως υπόπτους για την καταστροφή του φούρνου της, θεωρώντας πως σε ό,τι έγινε, εμπλέκεται ο Λοΐζος. Παράλληλα, στο Ηράκλειο, ο Μάρκος επιβεβαιώνει την αγάπη του στην Κερασία και την πρόθεσή του να παντρευτούν, αλλά η επιθυμία της Κερασίας να υιοθετήσει το παιδί του Γράντου και της Τες, ρίχνει βαριά σκιά πάνω στη σχέση τους.

Η Μαίρη, επιχειρώντας να πείσει τον διευθυντή της κλινικής να της δώσει την άδεια να επισκεφτεί τα Μάταλα με τον Δημητρό, ζητάει τη βοήθεια του Διονύση. Ο Διονύσης ανταποκρίνεται, ανασύροντας μια ιστορία ενός παλιού ασθενή, την οποία η Μαίρη χρησιμοποιεί εκβιαστικά για να επιτύχει τον στόχο της. Την ίδια στιγμή, η κοινότητα των χίπηδων συνεργάζεται για να ξαναφτιάξει τον φούρνο της Νόνας, ενώ ο Λοΐζος και η Ελένη ανακοινώνουν την έναρξη των εργασιών για το καινούργιο μεγάλο πλάνο του χτισίματος του ξενοδοχείου τους.

Παραλία: Η νέα απόρριψη της Τες οδηγεί σε απόγνωση τον Γράντο

H παραλία: Ο Διονύσης θέλει να σκοτώσει τον Καραχάλιο

Η Παραλία: Πήρε το πράσινο φως για του χρόνου! Ποιοι ηθοποιοί συνεχίζουν;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό