20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Viral εμφάνιση Βελγικής ομάδας – Φανέλα… μπύρα μετά από απαίτηση οπαδών

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρωτότυπη κίνηση της Λέουβεν στο Βέλγιο, η οποία σχεδίασε εμφάνιση για να θυμίζει μπύρα μετά από πρόταση του κόσμου της για να τιμήσει τον τόπο.

H Λέουβεν είναι ομάδα πρώτης κατηγορίας του Βελγίου. Την Κυριακή υποδέχτηκε την Μέχελεν κι επικράτησε 2-1. To ματς περνά σε δεύτερη μοίρα όμως. Η συγκεκριμένη ομάδα έγινε γνωστή πλέον, για την τρίτη της εμφάνιση. Αυτή που φόρεσε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η οποία σχεδιάστηκε έτσι για να προσομοιάζει… στην μπύρα!

Η επιλογή αυτή ήρθε σε συνεννόηση με τους οπαδούς. Οι οποίοι ζήτησαν απ’ την ομάδα τους να τιμήσει την περιοχή της. Βλέπετε η Λέουβεν είναι στο μέρος όπου «γεννήθηκε» η διάσημη μπύρα « Stella Artois». Έτσι για να τιμήσουν τον τόπο τους, αλλά και τη λατρεία για τη μπίρα, οι οπαδοί ζήτησαν μια εμφάνιση που θα τιμά το ποτό.

Η φανέλα έχει κυρίως το χρυσαφί χρώμα της μπύρας, μαζί με λευκό στην κορυφή, το οποίο θυμίζει τον αφρό. Προσομοιάζοντας σημαντικά με ένα ποτήρι μπύρας. Το design προέκυψε με τη βοήθεια και της τεχνητής νοημοσύνης. Σε μια τελική επιλογή που ήδη έγινε viral.

Η ομάδα λοιπόν, γιόρτασε τη νίκη της αυτή με τον ιδανικό τρόπο: Πολλά λίτρα μπύρας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό