18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η… ελπίδα του Giannis για τη βελτίωση των Μπακς και η παρέμβαση του γιου του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ηγετικός σε ακόμα ένα παιχνίδι για λογαριασμό των Μιλγουόκι Μπακς οι οποίοι πήραν μια πειστική νίκη απέναντι στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και προσδοκούν να δείξουν μεγαλύτερα σημάδια βελτίωσης όταν θα έρθουν τα πιο κρίσιμα ματς. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο «Greek Freak» μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ενώ την παρουσία του δεν παρέλειψε να γνωστοποιήσει και ο γιος του, ο οποίος δεν μπορούσε να περιμένει τον μπαμπά του.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο και η παρέμβαση του γιου του μετά το 9:30′ του βίντεο:

Για τα 19 ριμπάουντ που κατέβασε: «Εγώ απλά προσπαθούσα να παίξω σκληρά, να είμαι ανταγωνιστικός. Να προσπαθήσω να βρω τον ρυθμό μου. Ο Κρις (σ.σ. Μίντλετον) επέστρεψε, ο Ντέιμ (σ.σ. Λίλαρντ) επέστρεψε και είχαν την μπάλα. Πήραν πολλά σουτ, οπότε προσπάθησα να κάνω κάτι άλλο, να πάω για κάθε ριμπάουντ. Μπόρεσα να πάρω μερικά, να κερδίσω κάποιες δεύτερες κατοχές για την ομάδα. Ήταν μία καλή μέρα».

Για το ματς με τους Θάντερ:

«Ξέραμε ότι έχουν παίκτες μεγάλους σε μέγεθος. Νομίζω ότι απλά παίξαμε το παιχνίδι. Προφανώς θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι. Παίξαμε το παιχνίδι με τον τρόπο μας, αλλά νομίζω ότι ξεκινώντας το παιχνίδι η προσπάθειά μας ήταν πραγματικά υψηλή. Ήταν μία καλή μέρα αμυντικά. Νομίζω ότι οι ψηλοί έκαναν τη δουλειά τους. Ο Μπόμπι (σ.σ. Πόρτις) νομίζω στην τρίτη ή στην τέταρτη περίοδο έτρεξε όλο το γήπεδο για να καρφώσει και μετά για λέι απ. Εγώ προσπαθούσε να στήνω pick and roll και να ρολάρω για να το κάνω πιο εύκολο για τον Ντέιμ και τον Κρις και νομίζω ότι ήταν μία συνολικά καλή μέρα για την ομάδα αμυντικά και επιθετικά. Ελπίζω να το διατηρήσουμε».

Για τον Μίντλετον: «Μπορούμε να παίξουμε με τον Κρις εύκολα. Δεν παίζαμε μαζί για τρεις μήνες και μπήκε στο παρκέ και μπορέσαμε να τα βρούμε. Νομίζω ότι ο ρυθμός της ομάδας ήταν καλός, η μπάλα κυκλοφορούσε. Αμυντικά ήμασταν καλοί. Δεν μπορεί να υπάρχουν στιγμές που θα είναι η “Dame Time” ή η ώρα του Κρις, ή η δική μου ώρα.

Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε μέσα από τη ροή της επίθεσης και νομίζω ότι αυτό κάναμε σήμερα. Ο Κρις που επέστρεψε, ο Ντέιμ (σ.σ. Λίλαρντ) που είναι στο παρκέ, εγώ, ο Μπρουκ (σ.σ. Λόπεζ), ο Μπόμπι (σ.σ. Πόρτις) και όλοι που είμαστε υγιείς και είμαστε στο παρκέ συμπληρώνουμε την ομάδα. Ελπίζω να μπορούμε να χτίσουμε καλές συνήθειες στις επόμενες 20-25 μέρες και να παίξουμε καλό μπάσκετ όταν θα μετράει περισσότερο».

Για τις απουσίες το προηγούμενο διάστημα:

«Εκτιμάς τους συμπαίκτες σου. Τα παιχνίδια που δεν παίζει ο Ντέιμ είναι πιο δύσκολα για μένα. Ο φορές που δεν παίζει ο Κρις, κάνει το παιχνίδι πιο δύσκολο για μένα, τον Ντέιμ και τον Μπόμπι. Όταν είμαστε όλοι μαζί νομίζω ότι το παιχνίδι γίνεται πιο εύκολο για όλους μας. Απλά συνεχίζουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ, συνεχίζουμε να κυκλοφορούμε την μπάλα.

Θα υπάρξουν βράδια που θα είναι η βραδιά μου, κάποια που θα είναι του Κρις και κάποια που θα είναι του Ντέιμ. Όλοι εκεί έξω είναι απειλή, ο πάγκος μας είναι απίστευτος και συνεχίζει να γίνεται καλύτερος. Νιώθω αυτή την εκτίμηση που όλοι είναι υγιείς και διαθέσιμοι να παίξουν.

Επειδή δεν ήμασταν υγιείς, κάποιες φορές παίξαμε καλά, κάποιες όχι, κάποιες φορές δημιουργήσαμε μία δικαιολογία στο μυαλό μας, αλλά τώρα είμαστε όλοι εδώ, δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ και ελπίζω να είμαστε καλοί».

Για τη σχέση που υπάρχει στην ομάδα μεταξύ των παικτών: «Νομίζω ότι μέσα στη χρονιά έχουμε δει πολλές αλλαγές, πολλά σκαμπανεβάσματα, πολλούς τραυματισμούς, οπότε είμαστε απλά χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Παρά τα όσα έχουμε αντιμετωπίσει κρατάμε το πνεύμα μας ψηλά. Ακόμα κι όταν εγώ δεν παίζω, ακόμα κι όταν ο Κρις δεν παίζει, όταν ο Ντέιμ δεν παίζει, η ομάδα πηγαίνει εκεί έξω και προσπαθεί να κερδίσει τα παιχνίδια. Είμαστε όλοι υγιείς. Χρειαζόμαστε να είμαστε υγιείς και νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό για αυτή την ομάδα».

Για τον Πόρτις: «Με τον Μπόμπι παίζουμε μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια και νομίζω ότι κάθε χρόνο είναι ο καλύτερος έκτος παίκτης της χρονιάς. Πέρυσι νομίζω ότι θα έπρεπε να το πάρει. Φέτος έχει μία ακόμα καλύτερη χρονιά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό