21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Ελληνικές» φωνές για τη διαιτησία η Νότιγχαμ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Νότιγχαμ Φόρεστ «βράζει» για τις αποφάσεις της διαιτησίας στο ματς κόντρα στην Έβερτον όπου γνώρισε την ήττα με 2-0. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν άφησε αναπάντητη την διαιτησία στο παιχνίδι και μέσα από μια ανακοίνωσή της κόλαφο, κάνει λόγο για τρία πέναλτι τα οποία δεν τις δόθηκαν, ενώ ακόμη χαρακτηρίζουν τον Varίστα φαν της Λόυτον.

 Την ήττα με 2-0 από την Έβερτον γνώρισε, η Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά όπως κάνει λόγο η ίδια η ομάδα μέσα από την ανακοίνωσή της εκείνη ήρθε με την βοήθεια του διαιτητή και του VAR που δεν έβλεπαν τις υπέρ φάσεις της Νότιγχαμ και ευνοούσαν καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού την Έβερτον. Πλέον βρίσκεται μια «ανάσα» μακριά από τον υποβιβασμό όντας μόλις στο +1.

Μέσω ενός ποσταρίσματος στο Twitter κάνουν παράπονα στην διαιτησία με μια ανακοίνωση που μπορούμε να πούμε ότι θυμίζει αρκετά Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Τρεις εξαιρετικά φτωχές αποφάσεις, τρία πέναλτι που δεν δόθηκαν, κάτι που δεν μπορούμε να αποδεχτούμε έτσι απλά.

Προειδοποιήσαμε, πριν από το ματς, τους ανθρώπους που ορίζουν τους διαιτητές, ότι ο άνθρωπος που ήταν στο VAR είναι φίλος της Λούτον, αλλά δεν τον άλλαξαν.

Η υπομονή μας έχει δοκιμαστεί πάρα πολλές φορές. Η Νότιγχαμ θα εξετάσει τις επιλογές της”, αναφέρει χαρακτηριστικά το τιτίβισμα της Νότιγχαμ.

Σημειώνεται ότι η Νότιγχαμ και η Λούτον δίνουν μεγάλη μάχη προκειμένου να μην πάρουν το δρόμο για την Championship, με τους ρεντς να βρίσκονται πλέον έναν πόντο πάνω από τους “καπελάδες” λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Από την άλλη ο Γκάρι Νέβιλ μίλησε με τα χειρότερα λόγια για αυτή την ανακοίνωση των κόκκινων αποκαλώντας την ανακοίνωση μαφίας. Ο παλαίμαχος «αστέρας» της Γιουνάιτεντ, έριξε «κεραυνούς» προς την Νότιγχαμ Φόρεστ σχετικά με το ποστάρισμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ακόμη και για το VAR.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό