17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ηλεκτρικό Ποδήλατο DYU T1: Ελαφρύ και αναδιπλούμενο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η DYU, ένας κορυφαίος κατασκευαστής ηλεκτρικών ποδηλάτων, παρουσίασε το νεότερο προϊόν της, το Ηλεκτρικό Ποδήλατο DYU T1, το οποίο αποτελεί την ιδανική λύση για άτομα που επιθυμούν έναν αξιόπιστο, στυλάτο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο μετακίνησης. Το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι εξοπλισμένο με έναν κινητήρα 250W και μπαταρία 10Ah που μπορεί να φτάσει ταχύτητα έως 25 χλμ/ώρα και να ταξιδέψει έως 48 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση. Οι αναβάτες μπορούν να επιλέξουν από τρεις λειτουργίες οδήγησης – βοηθούμενο πετάλι, γκάζι ή καθαρό πετάλι – ανάλογα με την προτίμησή τους.

Αυτό που διακρίνει το Ηλεκτρικό Ποδήλατο DYU T1 από τους ανταγωνιστές του είναι η καινοτόμος τεχνολογία αισθητήρα ροπής, η οποία μετρά τη δύναμη που εφαρμόζεται στα πετάλια και προσαρμόζει αναλόγως την ισχύ εξόδου, παρέχοντας μια ομαλή και φυσική εμπειρία οδήγησης. Το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι κομψό, σύγχρονο, ελαφρύ και διπλώσιμο, με πλαίσιο από μαγνησίου κράμα που ζυγίζει μόλις 22 κιλά. Ο μηχανισμός δίπλωσης τριών σταδίων επιτρέπει την εύκολη αποθήκευση στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου ή στο σπίτι, ενώ ο σχεδιασμός με εύκολη πρόσβαση, η ρυθμιζόμενη σέλα και το ύψος του τιμονιού προσαρμόζονται σε αναβάτες διαφόρων σωματοτύπων.

Η ασφάλεια αποτελεί κύρια προτεραιότητα για τη DYU, και το Ηλεκτρικό Ποδήλατο DYU T1 είναι εξοπλισμένο με μηχανικά δισκόφρενα εμπρός και πίσω που παρέχουν αξιόπιστη δύναμη πέδησης σε κάθε καιρική συνθήκη. Το ηλεκτρικό ποδήλατο διαθέτει επίσης φωτεινό LED φανό προς τα εμπρός για αυξημένη ορατότητα κατά τη διάρκεια νυχτερινών πορειών, ελαστικά 20 ιντσών κενού που είναι ανθεκτικά στη φθορά και απορροφούν τους κραδασμούς, και έναν σύστημα Shimano 7 ταχυτήτων για την εύκολη “αντιμετώπιση” διαφόρων εδαφών, επικλινών και μη!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό