24.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Elif: Η Κιγμέτ κλέβει την Ελίφ

Ειδήσεις Ελλάδα

Elif: Με ένα ακόμα σατανικό κόλπο η Κιγμέτ καταφέρνει να πείσει τον γιο της ότι δεν εμπλέκεται στον φόνο της Φικρέτ. Η Μελέκ όμως την καταγράφει να ομολογεί τον τρόπο με τον οποίο την παγίδεψε και την έστειλε στη φυλακή. Όταν εκείνη το μαθαίνει, περνά στην αντεπίθεση.

Ο Μαχίρ εντοπίζει το ματωμένο πουκάμισο στο δωμάτιο της μητέρας του και την κατηγορεί για τον φόνο της Φικρέτ. Της ξεκαθαρίζει πως θα δώσει το πουκάμισο για τεστ DNA, ωστόσο η ίδια συνεχίζει να αρνείται τα πάντα… Στο μεταξύ, η Μελέκ συναντά την Κιγμέτ και της μιλά έξω από τα δόντια. Η Κιγμέτ, από την άλλη, την ειρωνεύεται, λέγοντάς της ότι, όπως την παγίδεψε και την έστειλε στη φυλακή, μπορεί να το ξανακάνει.

Αγνοεί όμως ότι η Μελέκ καταγράφει τη συνομιλία τους, με σκοπό να την ξεσκεπάσει. Σοκαρισμένος, ο Μαχίρ μαθαίνει πως το τεστ DNA στο πουκάμισο αποδεικνύει ότι το αίμα δεν ανήκει στη Φικρέτ… Σε φλας μπακ όμως βλέπουμε ότι η αδίστακτη Κιγμέτ πρόλαβε και άλλαξε το πουκάμισο, βάζοντας στη θέση του ένα άλλο, που είχε το αίμα της… οικιακής βοηθού της έπαυλης, η οποία τραυματίστηκε όταν έκανε δουλειές. Έτσι, στην επόμενη συνάντηση με τον γιο της υποκρίνεται, ως συνήθως, το θύμα και εκείνος γεμίζει τύψεις.

Απροσδόκητη συνάντηση

Η Ματζιντέ θέλει να επισκεφτεί τη Μελέκ για να της ζητήσει συγγνώμη. Η Κιγμέτ ισχυρίζεται πως τάχα θα ήθελε και εκείνη να συμφιλιωθεί με τη νεαρή γυναίκα. Έτσι, πηγαίνουν μαζί στο σπίτι της. Η Κιγμέτ ψάχνει κρυφά την τσάντα της Μελέκ. Ταραγμένη, ακούει την επίμαχη καταγραφή, αλλά δεν προλαβαίνει να τη σβήσει, γιατί εμφανίζεται η Μελέκ, που αντιλαμβάνεται ότι ψάχνει τα πράγματά της. Την επόμενη μέρα η Μελέκ είναι έτοιμη να πάει στην αστυνομία προκειμένου να καταγγείλει την Κιγμέτ. Όμως εκείνη τη στιγμή δέχεται ένα τηλεφώνημα από το σχολείο της μικρής. Την ενημερώνουν πέος η Ελίφ είναι άφαντη. Όπως αποδεικνύεται, την έχει αρπάξει η Κιγμέτ, για να εκβιάσει τη Μελέκ…

Πρόταση γάμου

Οργισμένος επειδή δεν τον εμπιστεύεται, ο Λεβέντ αφήνει το μονόπετρο στη Χιουμεϊρά και φεύγει. Αργότερα κάνει δηλώσεις στις κάμερες ότι δεν έχει δεσμό με την τραγουδίστρια και ότι η σχέση τους είναι αυστηρά επαγγελματική. Η Χιουμεϊρά γεμίζει τύψεις που τον κατηγόρησε άδικα. Με μια δικαιολογία, τον «παρασύρει» σε ένα απομονωμένο σπίτι στο δάσος, όπου του έχει ετοιμάσει μια έκπληξη. Αφού του ζητά συγγνώμη, του δίνει το μονόπετρο και του κάνει εκείνη… πρόταση γάμου. Έτσι, Λεβέντ και Χιουμεϊρά συμφιλιώνονται και ετοιμάζουν τον γάμο τους.

: Τηλέραμα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό