14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Χρειάστηκε πριν από λίγο να κάνω μία κουβέντα με τα παιδιά μου που δεν θα ‘θελα να την είχα κάνει»

Τη δική της αιχμηρή απάντηση στα δημοσιεύματα και τις φήμες που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα δίνει η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του MEGA μέσα από μία σειρά Insta-stories ξεκαθαρίζει το τοπίο και τη θέση της σχετικά με τον Γιάννη Στάνκογλου και την καινούργια σχέση στην οποία φημολογείται πως έχει εμπλακεί μαζί του.

«Γενικότερα δεν σκόπευα να ασχοληθώ καθόλου και να απαντήσω σε όλο αυτό το ζήτημα που έχει προκύψει αλλά επειδή η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί και χρειάστηκε πριν από λίγο να κάνω μία κουβέντα με τα παιδιά μου που δεν θα ‘θελα να την είχα κάνει γιατί δεν έχω κανέναν λόγο, πρέπει να το λήξουμε», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της Σταματίνας (Τσιμτσιλή), όπως ίσως έχετε δει, έγινε αναφορά – βασισμένη πάνω σε μία συνέντευξή του – σε μία νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου. Η αλήθεια είναι ότι στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν ειπώθηκε το όνομά μου, ούτε το δικό μου μυαλό πήγε σε μένα αλλά να που κάποιων το μυαλό πήγε.

Την επόμενη μέρα λοιπόν πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Espresso μαζί με τη φωτογραφία μου, το όνομά μου δίπλα στον Γιάννη Στάνκογλου, ότι εγώ είμαι η νέα σχέση του. Κανένας δεν με πήρε τηλέφωνο από καμία εφημερίδα να με ρωτήσει αν ισχύει κάτι τέτοιο… Δεν ισχύει. Με τον άνθρωπο έχουμε βρεθεί 3 φορές στη ζωή μας και ήταν στο θέατρο και στην εκπομπή», ξεκαθαρίζει η παρουσιάστρια του MEGA αμέσως μετά.

«Αυτή είναι η σχέση μας, άκρως επαγγελματική. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ απεριόριστα, μου έχει κάνει την τιμή και φιλοξενείται στην εκπομπή μου, τον σέβομαι πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη… αυτά», επισημαίνει χαρακτηριστικά μέσω Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Για να καταλάβετε δεν είχα καν το τηλέφωνο αυτού του ανθρώπου. Πήρα την Τρίτη την υπεύθυνη καλεσμένων μας και της λέω: μπορείς να μου δώσεις τον αριθμό του Γιάννη Στάνκογλου; Τον πήρα την Τρίτη πρώτη φορά να δω μήπως ξέρει κάτι, μήπως έχει ιδέα πώς ξεκίνησε όλο αυτό. Δεν είχε.

Ευχαριστώ τις περισσότερες εκπομπές που δεν παίξανε τη φωτογραφία μου και το όνομά μου στην είδηση αυτή, όχι όλες… οι περισσότερες όμως εκτός από μία. Τα sites όμως έπαιξαν κανονικά την είδηση της Espresso, φωτογραφίες, τίτλους, ονόματα, όλα», καταγγέλλει η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και Πάλι» εμφανώς ενοχλημένη.

«Καταλαβαίνω ότι μία τέτοια είδηση, αν ίσχυε, θα είχε δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, γιατί κάνω την ίδια δουλειά κι εμένα αν υπήρχε μία τέτοια είδηση μπορεί να με ενδιέφερε να την παίξουμε στην εκπομπή. Όμως νομίζω ότι κάνοντας σωστό ρεπορτάζ οφείλεις να πάρεις τους εμπλεκόμενους ένα τηλέφωνο να δεις αν ισχύει πριν βάλεις τις φάτσες τους σε ένα πρωτοσέλιδο και τους κρεμάσεις στα περίπτερα και έχουν και παιδιά στην εφηβεία», τονίζει η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Και επειδή χρειάστηκε εγώ να κάνω μία πάρα πολύ άβολη συζήτηση με τα παιδιά μου, θα παρακαλούσα πάρα πολύ όποιο site ή άλλο Μέσο χρησιμοποίησε αυτή την είδηση με τη φωτογραφία και το όνομά μου, να το αποσύρει. Ευχαριστώ», κατέληξε στο μήνυμά της η παρουσιάστρια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό