24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ειδοποιήθηκα ότι υπάρχει υπόθεση που εμπλέκεται η πρώην σύζυγός μου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αλέξης Κούγιας την Κυριακή το μεσημέρι, παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή  «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και αναφέρθηκε στη σύλληψη της πρώην συζύγου του Εύης Βατίδου. 

Ο γνωστός ποινικολόγος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της και δήλωσε τα εξής: 

«Πράγματι ειδοποιήθηκα χθες το βράδυ ότι υπάρχει μία υπόθεση στην οποία εμπλέκεται η πρώην σύζυγός μου και μητέρα των παιδιών μου» είπε και συνέχισε:«ενώ επέστρεφε στο σπίτι στην Γλυφάδα, δέχθηκε επίθεση από έναν που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα και πρέπει να ήταν και μία κυρία. Ο συγκεκριμένος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί. Η σύζυγός μου άρχισε να επικοινωνεί με την αστυνομία, αλλά με κλειστά τα τζάμια. Αυτός έβγαλε τότε το κράνος του και άρχισε να χτυπά με το κράνος το αυτοκίνητο. Της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη. Όταν κατάλαβε ότι παίρνει την αστυνομία, ανέβηκε στη μηχανή, η οποία δεν είχε αριθμό κυκλοφορίας και έφυγε προς την περιοχή που κατοικεί η πρώην σύζυγός μου.

Την οδήγησε σε κατσάβραχα στην Γλυφάδα και η σύζυγός μου έκανε το λάθος να τον ακολουθήσει. Εκεί η μηχανή ανετράπη, αυτός χτύπησε πολύ ελαφρά και η σύζυγός του έχει υποστεί κάποια τραύματα. Δεν υπάρχει σημάδι ότι ακούμπησε τη μηχανή, αλλά είναι βέβαιο ότι η πρώην σύζυγός μου κυνηγούσε τη συγκεκριμένη μηχανή. Πήγα και ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα και το διαπίστωσα από την κατάθεση του συζύγου της κυρίας που έχει τραυματιστεί». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό