15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Είχα φάει πάρα πολύ ξύλο – Είχα πάει στο νοσοκομείο με διάσειση» – Σοκάρει η Μαριάννα Τουμασάτου για την επίθεση που δέχθηκε

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Astrology News > «Είχα φάει πάρα πολύ ξύλο – Είχα πάει στο νοσοκομείο με διάσειση» – Σοκάρει η Μαριάννα Τουμασάτου για την επίθεση που δέχθηκε

Καλεσμένη στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον, βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στην κακοποίηση του σκύλου στην Αράχωβα όσο και σε ένα περιστατικό που έζησε παλαιότερα στο δρόμο.

Η ηθοποιός τοποθετείται πάντοτε σε κοινωνικά ζητήματα και ζητά την παραδειγματική τιμωρία όσων σκοτώνουν ή κακοποιούν είτε αυτό είναι ζώα είτε άνθρωποι.

«Αυτό είναι τραγικό. Το ότι καλύπτεται είναι χειρότερο. Γιατί να ξέρουμε ότι αυτός ο άνθρωπος έχει κάνει αυτό, το επόμενο βήμα είναι άνθρωπος. Στη θέση του Όλιβερ θα μπει άνθρωπος. Δηλαδή τι φρικώδες πλάσμα είναι αυτό που σκέφτηκε και έπραξε αυτό. Πρέπει να τον συλλάβουν! Εγώ πιστεύω ότι ξέρουν εκεί. Νομίζω ότι αυτός είναι ο στόχος και δεν θέλει κανείς να καταστρέψει μια πόλη τόσο όμορφη. Η σιωπή είναι συνενοχή, είναι εξίσου λάθος και εγκληματικό με το να το πράττεις. Το να ξέρω εγώ ότι κάποιος βίασε ένα παιδί και να μη μιλάω, το καλύπτω. Αν δεις το ιστορικό όλων των μεγάλων εγκληματιών το πρώτο βήμα είναι απέναντι σε ζώα, σε πλάσματα που δεν μπορούν να μιλήσουν. Αυτό είναι το τραγικό ότι είναι σε πλάσματα που δεν μπορούν να μιλήσουν. Πρέπει να συλληφθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Πόσο θα κρατήσουν τα 10 χρόνια; Όσοι σκότωσαν βγήκαν νωρίτερα. Όλοι έξω σουλατσάρουν. Έκανες; Πλήρωσε. Ο επόμενος να το σκεφτεί αν το κάνει. Αν σκοτώνεις και βγαίνεις στα πέντε χρόνια; Σαν τον άλλον που σκότωσε την κοπέλα και πήγε για καφέ. Ώπα ρε μεγάλε, τι είναι αυτά;».

«Δεν είναι ότι έχω ελαττώσει κάτι στις πορείες και τα λοιπά. Απλά δεν πλακώνομαι στο ξύλο πια. Κατέβαινα από το αυτοκίνητο και… Το έχω πει και σε μία συνέντευξη, είχα φάει πάρα πολύ ξύλο, είχα πάει στο νοσοκομείο με διάσειση. Με χτύπησαν πολύ άσχημα και από τότε αποφεύγω τους πολλούς καβγάδες.

Έμεινα λιπόθυμη. Πήγα μετά στην αστυνομία και έκανα μήνυση κατά αγνώστου. Έγινε σε έναν χωματόδρομο η φασαρία. Το έμαθα μετά, γιατί δεν τη θυμάμαι την κοπέλα. Ανέβηκε η κοπέλα με ένα μηχανάκι, είδε το περιστατικό, κατέβηκε στον κεντρικό δρόμο και έφερε βοήθεια.

Προφανώς αυτός κατάλαβε ότι η κοπέλα πηγαίνει να φέρει βοήθεια και έφυγε. Αλλά με άφησε αιμόφυρτη και χωρίς αισθήσεις μέσα στο αυτοκίνητο πεταμένη. Δεν έγινε δικαστήριο, πού να βρεθεί αυτός τώρα; Πρέπει να ήταν υπό την επήρεια. Όχι ότι αυτό τον δικαιολογεί, απλά το λέω.

Με τη νταλίκα ήταν άλλο. Με στρίμωξε μία νταλίκα, κατέβηκα και επειδή δεν μου έδινε τα στοιχεία του, σκαρφάλωσα πάνω στη νταλίκα, πιάστηκα από τον υαλοκαθαριστήρα, πάτησα πάνω στον προφυλακτήρα για να δω πάνω την ασφάλεια».

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GR

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό