22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Μέσι είπε να… φρεσκάρει την εμφάνισή του ενόψει του ματς με την Νιου Γιορκ Σίτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λιονέλ Μέσι, είπε να… φρεσκαριστεί λιγάκι και με αφορμή την κρίσιμη αναμέτρηση της Ίντερ Μαιάμι κόντρα στην Νιου Γιορκ Σίτι ανανέωσε την εμφάνισή του περνώντας από το κομμωτήριο. Ο «goat» και μεγάλος «αστέρας» της Αμερικής, άλλαξε λιγάκι το λουκ του με τα αποτελέσματα να μην είναι πολύ διαφορετικά με τα μέχρι πρότινος, ωστόσο η ανανέωση του γενικότερου στυλ αλλά και της διάθεσής του είναι εμφανής.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής απεικονίζεται στο σχετικό βίντεο, με ιδιαίτερη χαρά μάλιστα χαμογελώντας στον κουρέα του που τον τραβάει, φορώντας ακόμη και την σχετική ποδιά, που χρησιμοποιείται σε ανάλογες περιπτώσεις στα κομμωτήρια. Πάντως όσων αναφορά το χώρο, το… πίσω μέρος πιο πολύ θυμίζει σπίτι παρά κομμωτήριο.

Υποθέτουμε ότι ο Λιονέλ Μέσι είχε μια κατοίκων επίσκεψη από τον προσωπικό του κουρέα στην έπαυλη του στην Αμερική και για έτσι εξηγείται η πολυτελή βίλα που απεικονίζεται στην σχετική δημοσίευση.

Ο Αργεντίνος άσος της Ίντερ Μαϊάμι, πάντως καθ’ όλη την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας και η επί σειρά ετών παρουσία του στα… φώτα συνδυαζόταν με σχετικά «νορμάλ» κουρέματα και συνηθισμένα. Η πιο extreme αλλαγή που είχε πραγματοποιήσει, ήταν μια σεζόν στην ομάδα της Μπαρτσελόνα, που η τάση τότε επέβαλλε το ξανθό και η αλήθεια είναι ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές το είχαν ακολουθήσει και μαζί και εκείνος. Με τα αποτελέσματα τότε ομολογουμένως να ήταν αρκετά θετικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό