14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Είμαι έτοιμος να είμαι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Στόχος στις ευρωεκλογές είναι η ανατροπή. Θέλω να αποδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα είμαστε η προοδευτική κυβέρνηση που θα πάρει την σκυτάλη στις επόμενες εκλογές» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται!» με την Ναταλία Γερμανού.

Δείτε τη συνέντευξη:

«Δεν είναι δεδομένο το αδιάβλητο των εκλογών»

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την εκλογική διαδικασία που έρχεται και τις συζητήσεις που έχει προκαλέσει η πρότασή του για εποπτεία, τονίζοντας: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να υπάρχει μεγάλος έλεγχος στις εκλογές». «Ξέρουμε ότι έχουν διαρρεύσει στοιχεία εκλογέων του εξωτερικού. Πώς ξέρουμε ότι εν έχουν διαρρεύσει στοιχεία και εκλογέων εσωτερικού; Δεν είναι δεδομένο το αδιάβλητο».

«Είμαι έτοιμος να γίνω ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας»

Υπογράμμισε ακόμη πως προκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει και διπλές εκλογές: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ανανεωμένος. Μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι και οι φαντάροι στο στρατόπεδο έχουμε δημιουργήσει ένα κίνημα στην κοινωνία. Για αυτό και προσπαθούν να με αποδομήσουν. Πρέπει να ξαναζυγιστούμε. Έχει αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει αλλάξει και η κοινωνία» είπε τονίζοντας: «Είμαι έτοιμος να γίνω ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας» .

Για τη θητεία του στο στρατό, είπε: «Ήρθα στη χώρα μας γιατί έγινα αρχηγός της αξιωματική αντιπολίτευση. Είμαι περήφανος. Με υπερηφάνεια φόρεσα το εθνόσημο. Ας σεβαστούν τους απόδημους»…

«Καλύτερα από ποτέ με τον Αλέξη»

Για τον Αλέξη: «Έχουμε επικοινωνία. Μου έστειλε ευχές. Τον πήραμε και από το στρατόπεδο τηλέφωνο και χάρηκε. Είμαστε καλύτερα από ποτέ. Είναι ένας άνθρωπος που χτυπήθηκε ανελέητα από την προπαγάνδα του συστήματος Μητσοτάκης. Ο Αλέξης έχει κάνει μεγάλες τομές με την κοινωνία. Ο Αλέξης δε μπορεί να έχει ένα σύμβουλο για το ινστιτούτο του»;

«Θα έρθει χαστούκι στη ΝΔ στις ευρωεκλογές»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σημείωσε ότι με την πρόταση δυσπιστίας για το έγκλημα στα Τέμπη αποκαλύφθηκε η αλαζονεία του Κώστα Αχ. Καραμανλή και τόνισε ότι μετά το παρατεταμένο χειροκρότημα των βουλευτών της ΝΔ στον πρώην υπουργό θα έρθει ένα πολύ γερό χαστούκι στις ευρωεκλογές. 

Για τις Ευρωεκλογές: «Θα πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε σηκώσει ανάστημα, έχουμε ανανεωθεί. Στόχος είναι η μεγάλη ανατροπή, όχι η δεύτερη θέση… Πιστεύω ότι η κοινωνία θα μας ανταμείψει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό