21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Μου έχουν συμβεί δύσκολες καταστάσεις και έχασα τον ύπνο μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ, ήταν την Παρασκευή, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, και ανάμεσα σε άλλα μίλησε αποκάλυψε πως δεν είναι άνθρωπος που τσακώνεται συχνά: 

«Τσακώνομαι σπάνια, τις περισσότερες φορές έχω μνήμη χρυσόψαρου και ξεχνάω για ποιο λόγο ξεκίνησα να τσακώνομαι! Οπότε εκεί πέρα παθαίνω μια αναλαμπή και επανέρχομαι. Ξεχνάω εύκολα, ναι. Στη δουλειά, στο θέατρο, επειδή “ηγούμαι” ενός σχήματος πρέπει να είμαι και αυτός που θα δίνει και τις λύσεις. Θα είμαι αυτός που δεν θα χάνει την ψυχραιμία του παρά θα προσπαθεί να σώσει καταστάσεις και να είναι όλοι καλά στη δουλειά. Οπότε αυτό όλα αυτά τα χρόνια με έχει κάνει να νιώθω πως πρέπει εγώ να εξισορροπώ και όχι να δημιουργώ καταστάσεις».

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, σε ερώτηση αν είχε δύσκολες συνεργασίες απάντησε: 

«Δεν μου έχει τύχει αγενής σκηνοθέτης αλλά περίεργες καταστάσεις, ναι, μου έχουν συμβεί. Σε κάποιο βαθμό ναι, μου έχουν συμβεί δύσκολες καταστάσεις και έχασα τον ύπνο μου. Δηλαδή συνήθως ξύπναγα στις 4 τα ξημερώματα προσπαθώντας να σκεφτώ τι δεν κάνω καλά ή τι πρέπει να κάνω για να αλλάξει κάτι. Αυτό μόνο, δηλαδή δεν είμαι επιθετικός κατά μία έννοια.

Μερικές φορές μπορεί να γυρίσω τον εαυτό μου σε μια κατάσταση ότι “το έφαγες, θα το φας όσο διαρκέσει, ζήσε το και απόλαυσε το”. Οπότε το κάνω έτσι. Δεν έχω κάνει το “παίρνω τη βαλίτσα μου και φεύγω” αλλά έχω κάνει ότι “μπορεί να πάρω τη βαλίτσα μου και να φύγω!”. Στην προσωπική μου ζωή, όμως, δεν το έχω κάνει ούτε αυτό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό