19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δύο στα δύο και με τη Λαμία Νέοι και Έφηβοι του Ολυμπιακού – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα ακόμη τεστ έδωσαν Νέοι και Έφηβοι του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας τους στο Καρπενήσι. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα τμήματα της Λαμίας και πήραν δύο στις δύο νίκες, όπως συνέβη και πριν λίγες ημέρες απέναντι στον Παναιτωλικό.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού νίκησαν την ομάδα της Φθιώτιδας με 3-0. Το 1-0 έγινε από τον Λίγδα με ασίστ του Δαρβίρα, ενώ ο Πνευμονίδης κέρδισε πέναλτι και ο Μπάκουλας σημείωσε το 2-0 στο φιλικό ματς. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε από τον Πνευμονίδη, μετά από πάσα του Λιατσικούρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σ. Συλαϊδόπουλος): Έξαρχος, Δρόσος, Αλαφάκης, Πλιώνης, Δάμα, Σταράκης, Φανάρας, Μαυρόπουλος, Ραμάνου, Τουφάκης, Καρανάτσιος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Μακρής, Λιατσικούρας, Κουτσογούλας, Δαρβίρας, Πρεκατές, Λίγδας, Πνευμονίδης, Παναγάκος, Μπάκουλας, Σούφκα.

Πεντάρα οι Έφηβοι

Καταιγιστικοί στο φιλικό τους ήταν και οι Έφηβοι του Ολυμπιακού, νικώντας με 5-0 το αντίστοιχο τμήμα της Λαμίας. Δύο γκολ σημείωσε για τον Θρύλο ο Μπιμπίκας, ενώ από ένα οι Σουλανιάκου, Πετρίδης και Γιωτόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Καμπαγιοβάνης, Σιώζιος, Φράγκος, Καρακώστας, Σουλανιάκου, Φίλης, Ζουριδάκης, Πλης, Χατζηδιαμάντης, Βασιλακόπουλος, Κτενάς, ενώ έπαιξαν και οι Γιοτόπουλος, Σαμουργασίδης, Καρκατσάλης, Γεωργακόπουλος, Αλαμάνος, Θεοδωρίδης, Κωνσταντόπουλος, Πετρίδης, Λάνα, Κάπελας, Μιχαϊλίδης, Οσαφί, Μπιμπίκας, Τρικαλιώτης, Νουχάι, Χριστοδουλόπουλος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό