18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

800 δρομείς κάθε ηλικίας συμμετείχαν στο πρώτο επιτυχημένο ΧΑΪΔΑΡΙ RUN

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μια μεγάλη γιορτή για την πόλη του Χαϊδαρίου με τη συμμετοχή 800 δρομέων κάθε ηλικίας, μετατράπηκε το ΧΑΪΔΑΡΙ RUN 2023 που διοργάνωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου.

Εκτός από τους βασικούς αγώνες δρόμου των 10 και 5 χλμ, θα διεξήχθησαν και παράλληλα αθλητικά δρώμενα για όλη την οικογένεια, με αγώνα 2,5χλμ για περιπατητές και με ξεχωριστούς αγώνες για μικρούς μαθητές αλλά και νήπια.

«Ένας νέος αθλητικός θεσμός γεννήθηκε στο Χαϊδάρι. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Δήμου αλλά και τους εθελοντές για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχία του αγώνα. Τη νέα χρονιά το ΧΑΪΔΑΡΙ RUN θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για όλη την Αττική», τόνισε ο Δήμαρχος της πόλης, Βαγγέλης Ντηνιακός, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε στον αγώνα των 5 χλμ.

Τονίζεται ότι πρέσβειρα του αγώνα ήταν η κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ στον Μαραθώνιο, Μαρία Πολύζου, η οποία υποστήριξε τη διοργάνωση με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της.

Χορηγοί του αγώνα ήταν η ΒΙΚΟΣ ΑΕ, το Κέντρο Υγείας ΙΑΖΩ, το Physio Ark BY VERONIS D. NIKOLAOS και τα Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό