20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν θέλουν ούτε παπάδες ούτε πολλές γνώμες

Ειδήσεις Ελλάδα

«Αν θέλει αυτή η χώρα να λέγεται ευρωπαϊκή θα πρέπει να τηρεί κάποιους κανόνες που όλα τα κράτη έχουν αποφασίσει»

Για το θέμα του νομοσχεδίου των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και το ζήτημα που δημιουργήθηκε με τον Γιώργο Νταλάρα μίλησε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Αλευράς στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», όπου και φιλοξενήθηκε με αφορμή τη μουσική παράσταση «40 + ξαναΒΓΑΙΝΩ».

«Ακούω πολύ ευχάριστα τη συζήτηση για το νομοσχέδιο. Αν θέλει αυτή η χώρα να λέγεται ευρωπαϊκή θα πρέπει να τηρεί κάποιους κανόνες που όλα τα κράτη έχουν αποφασίσει. Νομίζω το χρωστάμε αυτό με το σύμφωνο. Δεν είναι ότι είναι η ώρα του, έχει ήδη καθυστερήσει. Όλο το κομμάτι της τεκνοθεσίας μου αρέσει που ανοίγει, που λυσσάνε στην εκκλησία και τρώγονται. Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν θέλουν ούτε παπάδες ούτε πολλές γνώμες ούτε την κυρία της γειτονιάς. Θέλει το βουλευτικό σώμα να μετρήσει και να καταλάβει. Υπάρχουν γονείς έξω ομόφυλοι που δεν έχουν κανένα εχέγγυο με το παιδί τους, δεν αναγνωρίζονται και οι δύο. Όλη αυτή η υστερία ότι θα χαλάσει η δομή της οικογένειας, γελάω γιατί πόσο πιο χαλασμένη μπορεί να υπάρξει μια δομή; Σαν Θανάσης, δεν το πιστεύω ότι το 2024 μιλάμε για ρατσισμό και ομοφοβία» είπε ο ηθοποιός για το θέμα του νομοσχεδίου.

 

 

Όσον αφορά στις δηλώσεις του σπουδαίου τραγουδιστή, ο Θανάσης Αλευράς σχολίασε: «Τον καταλαβαίνω τον Γιώργο, συγγνώμη παιδιά. Κάποια στιγμή όλο αυτό – που στη γλώσσα σας – λέγεται “πέσιμο” έγινε λίγο ανορίωτα. Θα πρέπει να γνωρίζεις σε ποιον χώνεις τα μικρόφωνα στο στόμα. Πολλές φορές νιώθεις μια βία, όταν δεν έχεις συμφωνήσει με κάποιον να μιλήσετε, να κάνετε μια κουβέντα και δεν το περιμένεις και έρχονται οι κάμερες. Θες να είσαι και ευγενικός, μπορεί κάποια στιγμή να σε βαρέσει. Δεν μου έχει τύχει να μιλήσω απότομα, αλλά πολλές φορές ήθελα να το κάνω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό