21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

O Missoni μετέτρεψε σε showroom διαμέρισμα influencer λόγω της Design Week του Μιλάνου

Ειδήσεις Ελλάδα

Κόντρα στους καθιερωμένους εκθεσιακούς χώρους, τα ιστορικά κτίρια- αξιοθέατα  και τα κλασικά, επιχειρηματικά showrooms, ο οίκος Missoni πρωτοτύπησε για την προβολή της σειράς του για το σπίτι. Με αφορμή την εβδομάδα design στο Μιλάνο, επέλεξε να  δείξει τη νέα collection στο διαμέρισμα του ηθοποιού και influencer, Paolo Stella.

Το συγκεκριμένο σπίτι μεταμορφώνεται κάθε εξάμηνο, καθώς ο οικοδεσπότης αρέσκεται στις αλλαγές και κάθε τόσο πουλάει έπιπλα και εξοπλισμό για να υποδεχθεί νέα κομμάτια.

Η τωρινή συνεργασία με το label Missoni απασχόλησε τα πιο γνωστά περιοδικά αρχιτεκτονικής και διακόσμησης καθώς λειτουργεί κόντρα στην ιδέα των συμβατικών παρουσιάσεων, προσεγγίζοντας  ιδιωτικές κατοικίες με pop up λογική.

Τα χαρακτηριστικά ζακάρ και τα μοτίβα του οίκου ντύνουν μαξιλάρια, καναπέδες και διάφορα είδη πουφ, στη λογική των mix & much prints μέσα στο σπίτι. Λανσάρονται για παράδειγμα ο Tektonik sofa και η Mini Gravita armchair, μαζί με το καινούριο εμπριμέ Nastri. Βλέπουμε άφθονο εκρού φόντο αλλά και το συνδυασμό καφέ με μπλε στα υφάσματα.

O Paolo Stella σε παλιότερη φωτογράφιση για το περιοδικό AD

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό