24.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Χάντμπολ: Τέλη Δεκεμβριου μετατέθηκε το Final 4 του Champions League

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα πλάνα της για το Final 4 του Champions League ανδρών, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Καταλονία, γνωστοποίησε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία χάντμπολ (EHF), μετά την χθεσινή ανακοίνωση της Γερμανίδας Καγκελαρίου ‘Ανγκελα Μέρκελ.

Η τελευταία ανακοίνωσε την απαγόρευση των μαζικών συναθροίσεων έως τις 31 Αυγούστου, γεγονός που ανάγκασε την EHF να αναπροσαρμόσει εκ νέου τα σχέδιά της για την καταληκτική φάση της διοργάνωσης.

Αρχικά επρόκειτο να τελεστεί το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαϊου και είχε ήδη μετατεθεί για τις 22-23 Αυγούστου, ενώ με αφορμή τις δηλώσεις της Άνγκελα Μέρκελ, το Final 4 του Champions League ορίστηκε για το διήμερο 28-29 Δεκεμβρίου. 

Η εκτελεστική επιτροπή της EHF θα συνεδριάσει την επόμενη Παρασκευή (24/4), για να αποφασίσει το πότε θα επαναρχίσουν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με ποιον τρόπο θα διεξαχθούν.

Οι αποφάσεις ενδιαφέρουν και την ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται στα προημιτελικά του Challenge Cup, όπου έχει κληρωθεί να αντιμετωπίσει τη ρουμανική Ποταϊσα Τούρντα. Τον περασμένο μήνα, η EHF είχε ανακοινώσει ότι οι αγώνες αυτοί θα γίνουν στις αρχές Ιουνίου, αλλά αυτό το σχέδιο φαντάζει πλέον υπερβολικά (αν όχι ουτοπικά) αισιόδοξο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό