20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δείτε τον Toprak Razgatlioglu να κάνει “μαγικά” με την BMW R 1300 GS

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε ηλικία μόλις 27 ετών, ο Toprak Razgatlioglu είναι σίγουρο πως θα κατακτήσει αρκετούς (ακόμα) Παγκόσμιους Τίτλους στο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλετών Superbikes ξεκινώντας ίσως και από τη φετινή χρονιά.

Ο Τούρκος αναβάτης ανέβηκε για πρώτη φορά σε μοτοσικλέτα σε ηλικία πέντε ετών και κέρδισε τέσσερις τίτλους του Τουρκικού πρωταθλήματος Motocross, πριν συμμετάσχει στον πρώτο του αγώνα 600cc Supersport όταν ήταν 13 ετών.

Μετά από τέσσερα χρόνια με τη Yamaha, που έγινε ο αναβάτης με τις περισσότερες νίκες για τον Ιάπωνα κατασκευαστή, ο Razgatlioglu άλλαξε στρατόπεδο και πήγε στην BMW. Εκεί βρήκε τον πρώην συναθλητή του στη Yamaha, Michael van der Mark. Μπορούν να φέρουν τη BMW στην κορυφή το 2024;Μέχρι τότε ο Toprak Razgatlioglu μας ξεσηκώνει με τον τρόπο που οδηγεί την BMW R 1300 GS σαν μοτοσικλέτα supermoto.

Πλαγιάσματα, drift, rolling endo. Οι ικανότητές του στην οδήγηση και ο απόλυτος έλεγχος της μοτοσικλέτας, μαγεύουν. Ο Τούρκος στο βίντεο γλιστρά, ακουμπώντας το γόνατό του στο (ίσως και ολόκληρο το πόδι του), σηκώνει την GS στον ένα τροχό. Όλα με τo κλασικό σχεδόν αδιάφορο στυλ του, στο οποίο μας έχει συνηθίσει και μας ρίχνει στην παγίδα ότι όλα γίνονται εύκολα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό